Varden

Tar gjerne en seier nå

Gjerpen må ikke vinne mot Fredriksta­d, men at det hadde smakt med seier, er det ingen tvil om.

- Pal.lundsholt@varden.no

▶ Rødtrøyene har ikke vunnet siden NM-oppgjøret borte mot Flint (22–38) i begynnelse­n av september og står med fire strake tap (Tertnes, Larvik, Vipers og Storhamar) i serien foran dagens 4-. runde kamp i Østfold.

Begge med tøff start

– Det taerer jo på å tape håndballka­mper, så det hadde ikke gjort noe med en seier nå. Det er ikke en kamp vi må vinne, men vi har lyst til å levere på alle arenaer og NM er bonus for oss, så det er en kamp vi gjerne vil vinne, sier Gjerpen-trener Christoffe­r Martinusse­n.

Dagens motstander har som Gjerpen fått en tøff start på årets sesong. Laget har til gode å vinne i serien og sist laget vant var mot Nordstrand i NM runde nummer tre.

– De har i likhet med oss møtt tre av de antatte topplagene (Tertnes, Larvik, Storhamar) i serien, så de har fått en tøff start. Men Fredriksta­d er et godt lag, så jeg tror det kan bli jevnt, sier Martinusse­n.

Hjemmeford­el

Han holder østfolding­ene som knepen favoritt, ettersom kampen spilles i Kongstenha­llen i Fredriksta­d.

– At de spiller på hjemmebane kan ha et par prosent å si, men jeg tror det blir en jevn kamp og vi går selvfølgel­ig for seier, sier Martinusse­n.

Han legger ikke skjul på at det hadde smakt med en seier før søndagens meget viktige seriekamp mot Raelingen (spilles i Notoddenha­llen).

Ute med skade

– Vi er veldig klare og veldig sultne på en seier nå, og det vaert deilig å spilt på seg litt selvtillit inn mot søndagens kamp. Den blir viktig, sier Gjerpen-treneren.

Thea Øby-Olsen brakk nesen under en treningsøk­t i forkant av Tertnes-kampen. Hun ble operert forrige onsdag og blir derfor ikke klar til onsdagens NM-kamp. Om hun blir klar til søndagens seriekamp mot Raelingen er foreløpig usikkert.

PS. De tidligere Gjerpenspi­llerne Dorte Groa og Andrea Rønning spiller begge for Fredriksta­d. ▶ Pål Lundsholt

 ?? FOTO: PÅL LUNDSHOLT ?? SEIERSLYST: Christoffe­r Martinusse­n og Gjerpen møter i kveld Fredriksta­d i 4. runde i NM. – Det hadde smakt med en seier nå, sier Gjerpen-treneren.
FOTO: PÅL LUNDSHOLT SEIERSLYST: Christoffe­r Martinusse­n og Gjerpen møter i kveld Fredriksta­d i 4. runde i NM. – Det hadde smakt med en seier nå, sier Gjerpen-treneren.
 ??  ?? UTE: Thea Øby-Olsen har operert en brukket nese og blir ikke klar til onsdagen NM-kamp.
UTE: Thea Øby-Olsen har operert en brukket nese og blir ikke klar til onsdagen NM-kamp.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway