Varden

Byr på gratis turn

I løpet av høsten arrangerer Uraedd Turn åpen turnhall. Målet er å nå ut til flere, og turntilbud­et er helt gratis.

- Pal.lundsholt@varden.no

▶ Uraedd Turn sliter på ingen må- te med rekrutteri­ng, men har likevel et mål om å nå ut til flere. I høst inviterer de derfor til åpen turnhall, som er et tilbud til alle barn i Porsgrunn med gratis inngang og en totimers aktivitet.

Første i høstferien

– Vi ønsker å nå en ut til flere. Det er mange som driver med forskjelli­ge aktivitete­r, men som kanskje kunne tenke seg å prøve noe annet, eller drive med noe i tillegg. Nå kan de komme hit å prøve turn helt gratis, sier leder i Uraedd Turn Nina Aafosskaas Gaaren.

I løpet av høsten vil Uraedd arrangere åpen turnhall fire ganger. Første arrangeres allerede i dag fra klokken 16.00 til 18.00. Neste er tirsdag i høstferien fra klokken 17.00 til 19.00

Plass til flere

Selv om turngruppa ikke akkurat sliter med rekrutteri­ng, kommer de ikke til å takke nei til nye medlemmer.

– Vi har plass til flere, i alle fall på noen av gruppene, og det er jo hyggelig om vi klarer å rekrutter noen nye, sier ledere, som vil vurdere å starte opp nye partier om det skulle bli nødvendig.

Støtte av kommunen

– Ifra 4. til 7. klasse er det ganske sprengt. Men vi får nok plass til noen flere, og hvis behovet skulle melde seg får vi vurder å starte noen nye partier, sier lederen.

Det er ikke først gang Uraedd Turn invitere til åpen turnhall, men det er først gang tilbudet er gratis.

– Tidligere har vi stått for alt selv og da har vi måtte ta inngangspe­nger. I år er Porsgrunn kommune med og støtter oss, så i år er det gratis, sier Nina Aafosskaas Gaaren ▶ Pål Lundsholt

 ?? FOTO: PÅL LUNDSHOLT ?? MANGE: Uraedd turn sliter ikke med rekrutteri­ng, men har likevel et mål om å nå ut til flere. I høst inviterer de derfor til åpen turnhall, som er gratis turntilbud til barn og unge i Porsgrunn.
FOTO: PÅL LUNDSHOLT MANGE: Uraedd turn sliter ikke med rekrutteri­ng, men har likevel et mål om å nå ut til flere. I høst inviterer de derfor til åpen turnhall, som er gratis turntilbud til barn og unge i Porsgrunn.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway