Varden

Zuccarello har imponert sjefen

-

New York Rangers’ trener roser Mats Zuccarello før NHL-starten. – Vi trenger veteraner som ham, sier Mike Quinn.

Nordmannen er inne i sitt siste kontraktså­r med klubben. 31-åringen ønsker å forlenge avtalen, men har ikke hørt noe fra ledelsen.

Den nyansatte treneren Quinn har mange godord om «Zucca».

– Vaert strålende

– Han gir oss mye personligh­et. Jeg visste at Zucca var en god spiller, men etter å ha sett ham på naert hold er jeg mer imponert, ikke minst av hans kølletekni­kk og hockeyfors­tåelse. Han har vaert strålende på noen treninger, sier Quinn til Rangers’ nettside.

Zuccarello og keeper Henrik Lundqvist er to av få unntak i stallen på over 30 år. Rangers har gått inn på en ny linje med satsing på unge spillere.

– Zucca er ikke så stor, men han får til mye ute på isen. Det er godt å se ham der ute. I den situasjone­n vi er i, så trenger vi alle veteraner vi kan og i deres beste form, sier Quinn.

Rangers kom ikke til NHLsluttsp­illet forrige sesong, og mange ishockeyek­sperter mener laget får det enda tøffere denne gangen.

Rangers sesongåpne­r hjemme mot Nashville Predators natt til fredag norsk tid.

– Jeg tror alle vet at dette er klubben jeg vil vaere i. Målet mitt er at vi finner fram til en løsning. Når det er sagt, det er ikke noe poeng for meg å bli her hvis de ikke vil ha meg. I så fall må jeg dra, sa Zuccarello til Newsday for noen dager siden.

Ett år igjen

Han la til:

– Til sjuende og sist er det ikke opp til meg. Jeg har ett år igjen, og jeg skal gjøre mitt beste for laget, sa Zuccarello til Newsday for noen dager siden.

Zuccarello kom til Rangers sommeren 2010. Han står med 346 målpoeng etter 523 kamper i NHL.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? GODORD: Mats Zuccarello får mange godord av sin nye sjef i New York Rangers, Mike Quinn.
FOTO: NTB SCANPIX GODORD: Mats Zuccarello får mange godord av sin nye sjef i New York Rangers, Mike Quinn.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway