Allsvenska­n menn (25. – Dalkurd 19.00.

Belgisk 1. divisjon (10.

Brugge – Charleroi 20.30.

Dansk superliga (12. runde): Sønderjysk­e – Vejle 19.00.

EM-kvalifiser­ing J19, gruppe 4 i BosniaHerc­egovina (2. runde, 15.00): Norge – Bosnia-Hercegovin­a (i Bijeljina), Tsjekkia – Georgia (i Ugljevik).

Engelsk eliteserie (8. runde): Brighton – West Ham 21.00.

Fransk 1. divisjon menn (9. runde): Toulouse – Nice 20.45.

Italiensk Serie A (8. runde): Torino – Frosinone 20.30.

Nederlands­k aeresdivis­jon

Utrecht – Breda 20.00.

Portugisis­k 1. divisjon (7. runde): Tondela – Nacional 16.30, Santa Clara – Chaves 19.00, Feirense – Belenenses 21.30. Spansk 1. divisjon (8. runde): Athletic Bilbao – Real Sociedad 21.00.

Tyrkisk eliteserie (8. runde): Kasimpasa – Göztepe 19.00.

Tysk 1. Bundesliga menn (7. runde): Werder Bremen – Wolfsburg 20.30.

Tysk 2. Bundesliga (9. runde, 18.30): Bochum – Arminia Bielefeld, Darmstadt – Hamburg. runde): runde): (8. Östersund Cercle runde):

RALLY

Wales Rally Storbritan­nia (grusrally) i Deeside, VM-runde 11 av 13: 2. dag (fartsprøve 2-9) fra 08.57. Dagens siste prøve 17.33.

TRAV

Biri: Kl. 18.55 (V65, DD, V5). ▶ Sverige utnyttet norske feil før pause og slo Norge 2-1 i torsdagens treningsla­ndskamp i fotball for kvinner.

Redusering­en til Isabell Herlovsen med fem minutter igjen å spille var ikke nok. Herlovsen scoret sitt landslagsm­ål nummer 55 etter pasning fra innbytter Synnes Skinnes Hansen.

12 minutter var spilt av 1. omgang da Sverige tok ledelsen 1-0 i Helsingbor­g. En feilpasnin­g på midten ble snappet opp, og selv om Kristine Leine etter hvert kom i kapp med Olivia Schough, så klarte sistnevnte å sende i vei et skudd i det lengste hjørnet fra rundt sju meters hold. Her sviktet det i flere ledd, og kanskje kunne og burde keeper Ingrid Hjelmseth også tatt skuddet.

Flere feil ble også gjort foran 2-0-scoringen etter 32 spilte minutter. Et innlegg gikk igjennom hele det norske forsvaret, og Kristine Minde bommet da hun skulle klarere. I stedet fikk Sverige tak i ballen og et skudd av Sofia Jakobsson gikk etter hvert i mål via flere norske spillere.

Sverige er ranket som nummer ni i verden og Norge nummer 13, og slik sett var det ikke overrasken­de at de vant på hjemmebane. De kunne ha ledet med mer til pause også, selv om de startet med flere av sine beste spillere på benken.

Olivia Schough kunne fint ha gjort 3-0, men avslutning­en hennes fra kloss hold snek seg like over mål. Ingrid Hjelmseth ville ha vaert sjanseløs om skuddet fra to-tre meters hold hadde truffet innenfor stengene. (NTB)