Varden

Imponerend­e Odd-rekke

-

▶ Med 2-0 hjemme mot Ranheim, sørget Odd for sin tiende kamp på rad uten tap. Det er utvilsomt en imponerend­e statistikk, som baerer bud om at det bor et potensial i Dag-Eilev Fagermos mannskap.

▶ Etter å ha røket 1-2 i Tromsø den 1. juli, har Odd møtt Lillestrøm (3-1), Kristiansu­nd (1-1), Strømsgods­et (2-2), Bodø/ Glimt (1-1), Start (1-0), Molde (1-1), Sarpsborg 08 (2-1), Vålerenga (3-2), Sandefjord (1-1) og sist, søndag kveld, Ranheim (2-0). Sistnevnte kamp var en fin revansj etter å ha fått juling i Trondheim i vår, da trønderne herjet hjemme i Trondheim etter en tidlig Odd-scoring og vant til slutt 3-1.

▶ Etter den lange og gode rekken har Odd avansert til sjetteplas­s på tabellen, og har noe som ligner «heng» på fjerdeplas­sen. Det er imidlertid sju poeng opp til Haugesund, som har plassen. Med 15 poeng igjen å spille for, og med bortemøter mot gullajgend­e Rosenborg og Brann blant de fem kampene, er det et stykke opp. Fjerdeplas­sen kan bli svaert viktig, dersom den gir kvalifiser­ing til Europa League.

▶ Odd kan imidlertid knappe kraftig inn på dette forsprange­t allerede i neste runde, når nettopp Haugesund - i Haugesund - er motstander. Haugesund, på sin side, har kun to poeng opp til Molde på bronseplas­s, og dermed los på medaljer.

▶ Årets sesong startet miserabelt, med snøføyke og hjemmetap mot Haugesund. Deretter har det vaert uforutsigb­art, ustabilt og mindre bra. «Del to» av sesongen har vaert av en annen kaliber, og vi ser fram til en spennende sesongavsl­utning!

 ??  ?? Sjefredakt­ør
Sjefredakt­ør

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway