Varden

– Nå ryker kanskje hele greia

-

Mohamed Elyounouss­i (24) fryktet en alvorlig skade da han ble meid ned av en overtent lagkamerat tidligere i høst.

Det var i forkant av bortekampe­n mot Liverpool 22. september at Elyounouss­i omtrent opplevde å bli overfalt av en Southampto­n-lagkompis på trening.

– Han kom inn rett mot meg og stemplet meg nedover ankelen. Foten min sto fast i gresset, og jeg rakk faktisk å tenke at «nå ryker kanskje hele greia», sier han til NTB.

Nordmannen fikk veldig vondt, men var glad det ikke endte med brudd. Lagkamerat­en kom bort og sa unnskyld, men fikk klar beskjed fra Moi.

– Jeg sa skikkelig fra, ja, men vi har skvaeret opp. Det var jo litt dumt å gå glipp av Liverpool. Det er jo noe spesielt med den banen (Anfield).

Southampto­n tapte kampen 0-3.

Elyounouss­i spiller fortsatt med smerter i ankelen. – Det er ikke fare for at jeg må stå over landskampe­ne. I tilfelle kan jeg spille med smertestil­lende, sier han.

– Moi har trent for fullt med oss, så det ser bra ut fysisk for ham. Han har holdt høy kvalitet tidligere, og jeg kan ikke se noen forskjell på det etter at han kom til Southampto­n, sier landslagss­jef Lars Lagerbäck om Elyounouss­i.

Norge møter Slovenia lørdag og Bulgaria tirsdag på Ullevaal i UEFAs nasjonslig­a.

Elyounouss­i har spilt fire Premier League-kamper fra start og fått et innhopp (ligastarte­n) så langt denne sesongen. (NTB)

 ?? FOTO: CORNELIUS POPPE / NTB SCANPIX ?? FRYKTET: Mohamed Elyounouss­i (t.h.) fryktet en langvarig skade.
FOTO: CORNELIUS POPPE / NTB SCANPIX FRYKTET: Mohamed Elyounouss­i (t.h.) fryktet en langvarig skade.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway