Varden

Nå har gatelaget startet høstjakta

Ambisjonsn­ivået er skyhøyt. Høstjakta til Odds gatelag er 2.-plassen.

- Tom.arne.borgersen@varden.no

▶ Torsdag sikret gatelaget en helt nødvendig seier mot sterke HamKam på eget gress.

På topp troner Lillestrøm, som kun har ett tap denne sesongen.

Lyst på andreplass­en

– Det er ikke noe å gjøre med de, men å ta andreplass­en har vi veldig lyst til, sier Odds kaptein etter 3–2 på eget gress.

Høstjakta startet mot HamKam og fortsetter neste torsdag, borte mot Fram i Larvik. Vestfold-laget har fortsatt tre poeng å gå på i forhold til Odd, men i Larvik skal høstjakta avsluttes.

– Da håper jeg vi er på andreplass, sier kapteinen med et smil.

Han var delaktig i det meste som foregikk på Skagerak Arena, i en kamp hvor både gratis pølser og Odd-seier gledet mange frammøtte. I tillegg ble kampen historisk, som den første gatelagska­mpen vist på varden.no.

– Det er stas å bli filmet, spesielt siden vi vant også, legger kapteinen til.

Tidlig ledelse

Anders sørget for ledelse til Odd tidlig i kampen, og da hadde Odd kampen inne i sitt spor.

Hedmarking­ene skulle slå hardt tilbake, men ikke mer enn at de fikk kontakt på 1–1.

For Odd-kaptein Kau ville det annerledes, og gjorde som han har gjort så mange ganger tidligere denne sesongen; Han scoret og sendte Odd i ledelse igjen.

– Dette har han gjort før, han er vår desiderte toppscorer, sa Tarjei Skoftedale­n Fiskum direkte på Varden.no under kampens gang.

– Jeg skyter mye. Det er nok derfor jeg også scorer en del mål, gliser Kau, som raget høyere enn keeperen fra HamKam da duellen oppsto foran mål. Scoringen var av det praktfulle slaget.

Om Odd ledet til pause? Nei, HamKam kom sterkt tilbake og skapte balanse med en scoring før den gode dommeren blåste til pausehvile­n.

Det skulle ikke ta mange minuttene før lagene var klare for spill igjen.

Hvem andre enn Kau signerte for scoring og avgjorde for Odd.

– Det er godt å avgjøre slike kamper, sier han med et smil, men beskjedenh­eten kommer til syne når spørsmålet om antallet mål han har scoret denne sesongen.

– Ti-tolv, tenker jeg. Svaret er over det dobbelte. – Han har 23 med de to i dag, sier trener Skoftedale­n Fiskum.

▶ Tom Arne Borgersen

 ?? FOTO: TOM ARNE BORGERSEN ?? VIKTIG SEIER: Odds gatelag sikret seg en viktig seier med 3–2 mot HamKam torsdag. Da er det fortsatt håp om å sikre 2.-plassen i serien.
FOTO: TOM ARNE BORGERSEN VIKTIG SEIER: Odds gatelag sikret seg en viktig seier med 3–2 mot HamKam torsdag. Da er det fortsatt håp om å sikre 2.-plassen i serien.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway