Varden

Opprykksfe­st for Storm i går kveld

Storm-blå bluss farget omgivelsen­e da laget fra Bratsberg feiret opprykk for andre år på rad. – Det er guttas fortjenest­e, sier treneren.

- ▶ Bjørn Borge bjorn.borge@varden.no

▶ Storm hadde ikke behøvd å vinne, men gjorde det likevel. Med 4-2 mot Herkules sikret skiensklub­ben opprykk til 3. divisjon mandag.

▶ Med seier 4-2 gjorde Storm en solid jobb på en kveld der også tap ville ført til 3. divisjon, siden Odd III tapte sin kamp mot Tollnes.

– Vi ønsket ikke å vite noe om den kampen før vi måtte, sier Petter Isaksen, som fikk høre det på vei til pausegarde­roben.

Solid keeper

Da ledet Herkules 1-0, etter en omgang der Storm ikke gnistret på alle syldindern­e, men hvor hjemmelage­ts keeper, Simen Øigarden, la inn flere søknader om å bli kampens store spiller.

Etter pause måtte imidlertid også den gode keeperen kapitulere. Storm fant endelig løsningen, og en ganske kjapp ketchupeff­ekt gjorde det mer enn verdt turen for en solid supporters­kare fra motsatt side av byen.

Likte stemningen

– Kjempebra stemning. Også de av gutta som var ute på grunn av skade, bidra blant den gjengen, sier Isaksen, og nikker til forsamling­en bak den blå røyken som omsider begynner å lette.

Måltjuvene Pedersen, Fiskum og Skogen sørget for at kronen ble satt på verket, selv om det er en siste kamp igjen.

Begge fortsetter

For Isaksen er det allerede klart at han blir med på veien videre, etter to strake år med pangsukses­s på alle fronter.

– Dette er Storm. Vi hare ikke kontrakter, sier treneren med et smil, men legger til:

– Det er avklart at Joakim og jeg skal vaere med videre, ja.

– Nei, svarer Storm-treneren til spørsmål om han tror dem som starter neste års comeback i 3. divisjon er veldig ulikt den troppen som har tatt 4. divisjon med Storm i år.

Innstillin­g og samhold

– Som sagt, er det deres fortjenest­e. Noen endringer blir det som regel i en tropp etter endt sesong, men jeg tror det ikke blir mange av disse for vår del. Disse gutta har jobbet ihe3rdig både for seg selv om laget, og skal ha stor honnør for den innstillin­gen og det samholdet vi har i gruppa.

Storm avslutter sesongen hjemme mot Ulefoss.

Den kampen avgjør ikke mer enn med hvor stor margin laget vinner 4. divisjon.

– Dessuten er det B-kamp lørdag, sier Isaksen, som kan feire dobbelt opprykk også i år.

 ??  ??
 ?? FOTO: PÅL LUNDSHOLT ??
FOTO: PÅL LUNDSHOLT
 ??  ?? OPPRYKK: Storm kunne feire opprykket en serierunde før slutt, etter mandagens seri
OPPRYKK: Storm kunne feire opprykket en serierunde før slutt, etter mandagens seri

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway