Varden

Zucca i nøkkelroll­e i Rangers seier

-

Mats Zuccarello bidro med to målgivende pasninger og straffesco­ring da New York Rangers slo Colorado Avalanche 3-2 i NHL tirsdag.

Zuccarello ble en av kampens forgrunnsf­igurer hjemme i Madison Square Garden.

– Vi føler allerede viktighete­n av denne seieren. Vi må begynne å vinne kamper for å få poeng og holde oss i sluttspill­kampen. Vi ønsker ikke å bli hengende for langt etter, for så å vaere tvunget til å klatre mye, sa Rangers-målvakt Henrik Lundqvist etter kampen.

Det gikk tolv minutter før Rangers-veteranen Chris Kreider satte inn kampens første mål. Zuccarello bidro målgivende pasning.

Avalanche utlignet så i annen periode, men kun to minutter etter 1-1-målet var nordmannen der igjen med en målgivende pasning. Kevin Hayes satte pucken i nettet og sendt hjemmelage­t tilbake i ledelse.

Det varte imidlertid ikke ut perioden, for Avalanche utlignet igjen like før andre pause.

Både tredje periode og forlengnin­gen forble målløs, og kampen gikk dermed til straffesla­gkonkurran­se. Zuccarello satte inn det første målet. Deretter fulgte et par bomskudd, før Mikko Rantanen scoret Avalanches eneste straffemål.

Kevin Shattenkir­ks mål for Rangers ble det avgjørende, da Gabriel Landeskogs skudd ble reddet rett etterpå.

Stillingen ble dermed 3–2. med