Varden

Vi blir gruppevinn­er

Stefan Johansen frykter ikke Bulgaria i innspurten av nasjonslig­aens gruppespil­l. Kapteinen mener Norge tar gruppeseie­ren med seks poeng mot Slovenia og Kypros.

-

▶ Med 1-0 til Norge over Bulgaria på Ullevaal tirsdag kveld er det likt mellom de to lagene på innbyrdes oppgjør. Bulgarerne slo Norge med tilsvarend­e sifre i Sofia, i en kamp hvor Norge dominerte, men ikke klarte å score.

– Det har vi glemt. Vi vant i dag. Vi skulle ha revansje, og det fikk vi. Det er deilig. Nå har vi et oppdrag igjen som vi skal gjøre i november, så blir det bra, sier Johansen til NTB.

Tror Bulgaria vil rote

Innspurten i nasjonslig­aens gruppespil­l inneholder kamper mot Kypros og Slovenia for begge lag. Bulgaria møter Kypros borte, men har Slovenia hjemme. Norge skal ut i to bortekampe­r.

Norges kaptein, Stefan Johansen, mener uansett at alt er opp til Norge selv.

– Jeg skal si, at jeg tror at hvis vi vinner de siste to kampene blir vi gruppevinn­er. Selv om det er likt på innbyrdes oppgjør mellom oss og Bulgaria, så tror jeg de skal få problemer i begge sine kamper. Det er opp til oss å vinne de to kampene, så tror jeg vi har en stor, stor sjanse til å vinne gruppa, mener kaptein Johansen.

Svekket Slovenia

Første kamp i landslagss­amlingen i november blir mot Slovenia. Gruppejumb­oen må klare seg uten Josip Ilicic etter at Atalanta-spilleren fikk rødt kort mot Kypros tirsdag.

– Vi reiser ned dit uansett for å vinne kampen. Vi vet at de har kvalitetss­pillere. Jeg synes kanskje Slovenia er det beste laget vi har møtt i gruppa. Det blir en tøff kamp. Bulgaria har også Slovenia igjen, så det blir spennende.

Norge avslutter oktober-samlingen som gruppelede­r, men det er bare fordi Lars Lagerbäcks menn har 4-1 i målscore, mot Bulgarias 5-3.

– Teoretisk sett er vi i førersetet, men fotball vet man aldri med. Men det er som jeg sier, vinner vi de to siste kampene føler jeg meg veldig sikker på at vi vinner gruppa, sier Fulhamspil­leren. ▶

 ?? FOTO: LISE ÅSERUD / NTB SCANPIX ?? VINNER: Stefan Johansen under EM-kvalifiser­ingskampen mellom Norge og Bulgaria på Ullevaal stadion tirsdag. Han tror Norge vinner sin gruppe.
FOTO: LISE ÅSERUD / NTB SCANPIX VINNER: Stefan Johansen under EM-kvalifiser­ingskampen mellom Norge og Bulgaria på Ullevaal stadion tirsdag. Han tror Norge vinner sin gruppe.
 ??  ?? GOD: Rune Almenning Jarstein har vaert god for Norge.
GOD: Rune Almenning Jarstein har vaert god for Norge.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway