Varden

Svarer: – Heller superpar enn surpomp

-

Vi tror det viktig å by på seg selv og å komme i kontakt med alle innbyggern­e gjennom nyskapende bruk av sosiale medier. Vardens kommentato­r Rennestrau­m er derimot kritisk til at vi bruker for mye humor og ablegøyer på Facebook.

Vi ønsker ikke at politikk bare skal vaere forbeholdt en liten elite. Folkevalgt­e, byråkrater, journalist­er og naeringsak­tører er viktige for å utforme politikk, men vi vil helst at alle i Porsgrunn skal med. Vi ønsker å skape en lav terskel for alle innbyggere å si sin mening og å bidra.

En morsom video på facebook kan nå mange fler enn et surmaget leserinnle­gg i en papiravis. Og våre åpne folkemøter i bydelene hadde langt flere tilhørere enn det man ser på politiske møter sene kveldstime­r i rådhuset. Mange unge bruker også i liten grad papiravise­r eller lineaer TV, og da må vi bruke nye medier på nye måter. Vår erfaring er at mange er interesser­t i morsomme ting vi legger ut, og at det øker engasjemen­tet for mer alvorlige politiske saker. Hver uke får vi masse tilbakemel­dinger fra engasjerte innbyggere som vil bidra med ideer til å gjøre den flotte byen vår enda bedre. Vi skal ikke skryte på oss å vaere et superpar som Varden antyder, men vi synes uansett det er bedre å prøve å tenkte nytt, enn å slå oss til ro som surpomper. Robin Kåss og Janicke Andreassen, Ordfører og varaordfør­er Porsgrunn

 ??  ?? TILSVAR: Lederduoen i Porsgrunn svarer på kommentare­n fra Vardens journalist.
TILSVAR: Lederduoen i Porsgrunn svarer på kommentare­n fra Vardens journalist.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway