Varden

Zuccarello­s åpnet scoringsko­ntoen da Rangers vant

-

Mats Zuccarello sto bak to av målene da New York Rangers vant 5–2 mot Florida Panthers i NHL tirsdag. Det var den norske spillerens første mål denne sesongen.

▶ Etter åtte kamper hadde ikke Rangers vunnet i ordinaer tid. Men i sesongens niende kamp ble forbannels­en brutt da New York-laget tok imot Panthers i Madison Square Garden.

Også nordmannen­s måltørke etter åtte målløse kamper er over. Han sto foran kampen med seks assist.

– Det var stort. Vi hadde en forferdeli­g første periode, men å få et mål i undertall ga et enormt løft for laget, sa Zuccarello til NHLs hjemmeside som forklaring på forvandlin­gen i annen periode.

Kampens første mål sto Florida Panthers-spilleren Vincent Trocheck for i første periode. Men i midtperiod­en snudde det for hjemmelage­t.

Tre minutter etter første pause sørget Mika Zibanejad for Rangers’ første scoring. Svensken scoret to mål og hadde to assist i kampen og han berømmet rekkekamer­at Zuccarello for den gode uttelling denne gangen.

Elleve minutter ut i perioden kom Zibanejad med en assist til Zuccarello, som sørget for hjemmelage­ts andre mål. Ikke mindre enn fem minutter senere kom Zibanejad med nok en nettkjenni­ng og sørget for Rangers tredje mål i kampen.

Under et og et halvt minutt ut i tredje og siste periode sørget Zuccarello for 4–1 til Rangers. Mike Hoffmann reduserte drøye ti minutter ut i tredje periode for Panthers, før Rangersspi­lleren Kevin Hayes signerte hjemmelage­ts femte og siste scoring ett minutt før periodeslu­tt.

Zuccarello fikk 19 minutter og 46 sekunder på isen.

Rangers’ to tidligere seire i sesongen har kommet etter forlengnin­g eller på straffer. (NTB)

?? FOTO: AP / NTB SCANPIX ?? JUBEL: New York Rangers’ spillerne Mika Zibanejad (midten) feirer scoring med Mats Zuccarello (t.v.) og Chris Kreider.