Varden

BURSDAGER

-

25år

Siv Nesheim. Hipp hurra for Siv, som fyller 25 år i dag. Gratulerer med dagen! Helsing bestemor.

11 år

Hipp, hipp hurra for Raul Silveira, som fylte 11 år 21.10. Du er verdens beste for oss, blid og kul gutt, derfor digger både vi og vennene dine deg. Varme bursdagskl­emmer fra mamma, pappa, Ronaldo, Rafael og bestemor (Grethe K).

9 år

Gratulerer med 9-årsdagen kjaere skjønne

Lykke! Snill, flink, empatisk og rettferdig. Vi er utrolig stolt av deg - og glad i deg helt opp til stjernene! Bursdagskl­emmer fra Cornelia, mamma, Boss, mormor, bestefar, Store mormor, Besse og oldemor.

8år

Timian K.

Larsen. Gratulerer med 8-årsdagen til Timian. Du er en hjelpsom og skøyerakti­g gutt som jeg er veldig glad i. Ønsker deg en fin dag med HipHop og pizza. Klem fra mamma.

7 år

Vi vil gratulere den fantastisk­e jenta vår Alma, som fyller 7 år 25/10.

Du er verdens herligste jente, og vi er så utrolig glade i deg. Mange klemmer fra Iver, Olve, mamma, pappa, Besta, bestefar, bestemor, Nina, onkel og tante.

7 år

Hipp hurra for fineste Kornelia, som fyller 7 år i dag. Du er ei jente med glimt i øyet, travelt opptatt med pianospill, dans og fotball. Vi er kjempeglad­e i deg, og gleder oss til selskap på lørdag. Mange klemmer fra mormor og morfar.

1 år

Lukas Hegna Oredalen. Verdens blideste lillebror fyller hele 1 år i dag! Vi er alle superduper glad i deg, og elsker alle kosene og nussene du gir. Mange klemmer fra mamma, pappa, Andreas, Bendik og Pelle!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway