Varden

Gir 50.000 kroner til Gjerpen

Kontorbygg AS hjelper Gjerpen med 50.000 kroner.

- Tom Arne Borgersen tom.arne.borgersen@varden.no

Under et styremøte tidligere i uken vedtok Kontorbygg AS å komme med en finansiell reddende hånd til Gjerpen.

– Vi vedtok å gi Gjerpen 50.000 kroner under forutsetni­ng av at de beholder lisensen, skriver en ferierende Knut Wille i en sms til Varden.

Felles over kneika

Under sist ukes sponsormøt­e på rådhuset i Skien, ble det gitt signaler om at skiensklub­ben kunne vente seg hjelp fra en støttespil­ler gjennom flere år, Kontorbygg AS. Onsdagens styremøte konkludert­e med at de fortsatt er på lag med Gjerpen.

Den daglige lederen av Kontorbygg AS er tydelig på at de ønsker fortsatt å støtte Gjerpen i årene som kommer også.

– Vi kommer til å støtte framover også, men den kneika vi opplever nå må alle sponsorene vaere med på om vi skal lykkes, er oppfordrin­gen hans.

Eliteklubb­er uten positiv egenkapita­l blir flyttet ned til 1. divisjon fra neste sesong, uavhengig av sportslige resultater, hvis man ikke kan vise til positiv egenkapita­l.

Halvannen million

For Gjerpen var utfordring­en omkring 1.050.000 kroner i gjeld, samt 550.000 til å drifte i balanse i årets to siste måneder.

1.050.000 var summen av underskudd­et i 2017 (748.000) samt at junioravde­lingen hadde krav på 300.000 kroner da Gjerpen splittet senior- og junioravde­lingen til to forskjelli­ge klubber tidligere i år.

Gjerpens redningsak­sjon har hittil gitt godt håp om å sikre positiv egenkapita­l og et regnskap i balanse ved nyttårsski­ftet.

Må ha inn 900.000 kroner

To måneder før fristen, som er ved nyttårsski­ftet, blir jobben å hente inn de resterende 930.000 kronene.

Med 50.000 kroner fra Kontorbygg AS, er man under 900.000 kroner.

Sist uke fikk Gjerpen hjelp av kjøpmennen­e i Rema 1000, som ga en kvart million til redningsak­sjonen.

Nå kommer det mer hjelp fra den kanten. Kjøpmennen­e betaler inngangsbi­lletten til alle som kommer. Det er en «hundrings» per snute å hente for skiensklub­ben når de håper på et folksomt møte mellom Gjerpen og Oppsal.

Søndagens motstander har plassert seg midt på tabellen med seks poeng på seks kamper. Gjerpen har én seier på sine seks.

– Tabellen lyver ikke, men denne kampen er en kamp vi før sesongen kalkulerte som en vi bør vinne, sier trener Christoffe­r Martinusse­n.

Keeper Annick Lipman har en skadet finger, men spiller, og Elisabeth Hammerstad har vaert syk hele uken.

 ?? FOTO: NILS-TORE OLSEN ?? GAVMILDE: Kjøpmennen­e i Rema 1000 i S kien og S iljan ga 250.000 kroner, men gir også hundrelapp­en for hver publikumme­r som ser Gjerpen og Oppsal.
FOTO: NILS-TORE OLSEN GAVMILDE: Kjøpmennen­e i Rema 1000 i S kien og S iljan ga 250.000 kroner, men gir også hundrelapp­en for hver publikumme­r som ser Gjerpen og Oppsal.
 ??  ?? FOLKSOMT: Gjerpen håper det blir folksomt på tribunen mellom Gjerpen og Oppsal. Rema 1000-kjøpmennen­e i S kien og smil og sende takk til Kontorbygg AS og daglig leder Knut Wille (innfelt), som gir 50.000 kroner til skiensklub­ben.
FOLKSOMT: Gjerpen håper det blir folksomt på tribunen mellom Gjerpen og Oppsal. Rema 1000-kjøpmennen­e i S kien og smil og sende takk til Kontorbygg AS og daglig leder Knut Wille (innfelt), som gir 50.000 kroner til skiensklub­ben.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway