Varden

En hyllest til kvinner

Det populaeret bandet Suoni hadde slått på stortromma da de holdt konsert lørdag kveld. Temaet for kvelden var å hylle kvinner.

- ▶ Jonas Fossing

Anført av dirigent og konfransie­r Øyvind Strand var det god stemning i Ibsenhuset da storbandet Suoni hyllet kvinner med sin konsert.

Med storband og koret Canto Libre hadde også Suoni fått med seg en rekke kvinnelige stjernesol­ister til lørdagens konsert.

Ladies’ Night

I tråd med at konserten hadde fått tittelen «Ladies’ Night» og var en hyllest til kvinneskik­kelser i musikken, kom den ene kvinnelige solisten etter den andre ut på scenen til stor applaus fra publikum.

Under konserten var både Eli Kristin Hanssveen, Nina Gromstad, Jannicke Irwin Abrahamsen og Frøydis Grorud solister.

Alle har opptrådt med Suoni tidligere, men aldri sammen i denne konstellas­jonen.

I tillegg spilte lokale Daniel Haugen solo.

Grenlandsf­enomen

Storbandet er populaert og ved tidligere konserter har de dratt fulle hus.

Denne gangen var det i overkant av 450 personer som hadde kjøpt seg billett i Dovregubbe­ns hall i Ibsenhuset for å få med seg hyllesten.

De fire kvinnelige solistene var før konserten klare på at det var på tide med litt «girl–power».

– Denne konserten føler jeg blir en ekte girl-power. Det er ikke så ofte, sa Frøydis Grorud til Varden tidligere.

 ?? ALLE FOTO: JONAS FOSSING ?? MAESTRO: Øyvind Strand styrte med stø hånd som dirigent og konfransie­r. SOLISTER: Frøydis Grorud og Nina Gromstad opptrådte på konserten.
ALLE FOTO: JONAS FOSSING MAESTRO: Øyvind Strand styrte med stø hånd som dirigent og konfransie­r. SOLISTER: Frøydis Grorud og Nina Gromstad opptrådte på konserten.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway