▶ – Begge hadde behov for spillere, og da er det jo greit å kunne samarbeide, sier trener Jens Kåre Aasen.

Visse fordeler gir det, blant annet i kampen om halltid.

Lørdag formiddag ble det poengdelin­g da de spilte mot Rjukan i Kongerødha­llen i Skien.

Mens Klyve-spillerne fortsatt lå til sengs, satte Rjukan seg på bussen for å reise til Skien. Kvart over sju reiste de fra Rjukan.

– Vi må tidlig opp, men så har vi det trivelig sammen også da, sier trener Magne Zcimarzcec­k.

Rjukan-spillerne blir morgenfugl­er.

– Det er vi vant med, gliser treneren etter 19-19.

Klyve fikk den beste starten og ledet med to-tre fra start.

Rjukan fikk sving på sakene, og ledet for første gang 7-6 etter elleve minutters spill.

Straffered­ning av Rjukans keeper sikret muligheten til tomålslede­lse 7-9 etter 17 minutter. Det klarte de.

Fram mot pause fikk hjemmelage­t den beste avslutning­en. De hentet inn to mål og dro fra med ett, slik at det sto 12-11 midtveis.

Tolv minutter ut i andre omgang hadde Klyve/Pors festet et realt grep på kampen. Mens Rjukan misset i angrep, benyttet hjemmelage­t seg av dette og sikret seg tremålsled­else, 19-16.

Rjukan kom tilbake, og en sterk avslutning ga 19-19.

▶ Tom Arne Borgersen

?? ALLE FOTO: TOM ARNE BORGERSEN ?? DELTE POENGENE: Samarbeids­laget Klyve/Pors delte poengene med Rjukan etter 19-19 i lørdagens kamp.
ALLE FOTO: TOM ARNE BORGERSEN DELTE POENGENE: Samarbeids­laget Klyve/Pors delte poengene med Rjukan etter 19-19 i lørdagens kamp.
 ??  ?? LANG REISE: Rjukans jenter måtte tidlig opp.
LANG REISE: Rjukans jenter måtte tidlig opp.
 ??  ?? SAMARBEID: Klyve og Pors samarbeide­r.
SAMARBEID: Klyve og Pors samarbeide­r.