Varden

Stjernesme­ll for Liverpool, Røde Stjerne fra 0-4 til 2-0

-

▶ FOTBALL Røde Stjerne knocket ut Liverpool før pause i mesterliga­en onsdag og vant til slutt 2-0. Dermed er gruppe C plutselig ganske åpen.

Et fullsatt (51.000 tilskuere) Rajko Mitic-stadion kan konkurrere med det heftigste i fotballver­den når det gjelder stemning. Serberne levde småfarlig i starten, men Daniel Sturridge klarte ikke å utnytte en god sjanse.

Røde Stjerne ble overkjørt på Anfield (0-4-tap). I flomlyset i Beograd var rollene delvis byttet om i 1.-omgangen. Hjemmelage­t bølget i angrep fullt av selvtillit med stadig flere desibel fra publikum i ryggen.

Milan Pavkok headet inn 1-0 etter en corner. Samme mann dro så til med et feilfritt langskudd Liverpool-keeper Alisson var sjanseløs på. Ballen gikk inn oppe i det ene hjørnet.

Målene kom med bare åtte minutters mellomrom og gjorde at Røde Stjernes å ut til å troa t de kunne gå på vannet. Liverpool ble i perioder av omgangen herjet med.