Varden

BURSDAGER

-

80 år

Vi vil gjerne gratulere vår alles kjaere Gunvor Irene Eriksrød med 80-årsdagen 10. november. Du står på tidlig og seint, men lørdag må du ta deg fri. Håper du får en flott feiring. Mange gode klemmer fra de fire jentene dine med familier.

50 år

Verdens beste mann og pappa Trond Glittum fyller 50 år i dag! Vi gratulerer deg så mye med dagen, og gleder oss til å feire den sammen med deg. Vi er veldig glade i deg! Mange klemmer fra Gry, Jonas og Eline.

15 år

Hipp hurra for gutten vår Martin Thormodsrø­d, som fyller 15 år i dag. Du er kjekk, hjelpsom, praktisk, morsom og omsorgsful­l. Håper du får en super dag. Vi er glade i deg og stolte av deg. Klemmer fra Malin, mamma og pappa. Bestefar, farmor og farfar hilser også.

10 år

Hipp hurra for Amadeus Dale, som i dag fyller 10 år. Gratulerer. Vi gleder oss til å feire deg på søndag. Klem fra mimmi og beppe.

5år

Vi vi gratulere Eline Heimdal på Grøtsund så mye med 5-års dagen 7. november. Håper dagen din blir kjempefin og at du får en ekstra pakke på dagen din. Mange klemmer fra Vilde, Henning, Maren Elise, Knut Arne, tante, onkel og Ariel.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway