Varden

Odd vil tilføre noe nytt til juleplaten­e

Odd Nordstoga slipper denne uken «Jul», platen han laget sammen med Det Norske Kammerorke­ster. Der ville han fullføre det han synes han har å bidra med i julemusikk­en «en gang for alle».

-

▶ – Jeg ville tilføre noe nytt, jeg ville ha med meg røttene mine blant snø og granskog øverst i Telemark, og jeg ville ha med det høystemte og kirkelige. Jeg ville lage en plate som tar en med alle steder julen tar deg – fra tunet hjemme til himmelen over Betlehem, sier Nordstoga .

– Det er dette som er så fint med julen, synes jeg; dette naere og hjemlige som går opp med det store og universell­e i budskapet om det gode i verden og at mennesket er godt.

Odd Nordstoga legger også ut på juleturné sammen med Det Norske Kammerorke­ster, og sier han gleder seg.

– Der skal vi spille disse sangene, men også litt av det jeg har laget til jul før, heter det i uttalelsen fra Nordstoga, som nå er i vente blant annet til storsaler som Grieghalle­n, Olavshalle­n og Oslo Spektrum på ialt 11 konsertdat­oer.

 ?? FOTO: FREDRIK VARFJELL / NTB SCANPIX ?? JULEN RUNDT: Odd Nordstoga skal jule seg rundt i landet i selskapet med Det Norske Kammerorke­ster.
FOTO: FREDRIK VARFJELL / NTB SCANPIX JULEN RUNDT: Odd Nordstoga skal jule seg rundt i landet i selskapet med Det Norske Kammerorke­ster.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway