Varden

Noen er skuffet – Adele er glad

-

Nyheten om Spice Girls-gjenforeni­ngen som skjer uten Victoria Beckham, blir ikke udelt positivt mottatt av de mest innbitte fansene, rapportere­r BBC.

▶ At ikke Posh Spice er om bord, sier superfan Holly Shorthall fra Dublin er «skuffende på to måter»:

– Både fordi Victoria bestemte seg for ikke å delta på turneen, og fordi de andre fire jentene bestemte seg for å kjøre på uten henne, sier Shorthall til BBC, og påpeker at for henne er gruppen en kvintett.

Michelle Dignan, som i dag er reiselivsj­ournalist i BBC, var i Spice Girls-glansdagen­e med i et hyllestban­d viet jentegrupp­en.

– Jeg er skuffet over at Victoria ikke er inkludert, men ikke overrasket. Hun er dem som minst av dem alle trenger karrierehj­elp – kanskje er hun bekymret for at den kan bli ødelagt av om hun ble med på noe så harry, sier Dignan til BBC.

Andre ihuga Spice-fans later til å vaere mer begeistret: Adele, som var blant de unge fansene på 90-tallet, la ut et bilde av seg selv som jentunge på Instagram. Med masse Spice Girls-bilder klistret opp på veggen bak sengen poserer unge Adele med knyttneven i vaeret og vidåpen munn.

 ?? FOTO: AP ?? GLAD: Adele er glad for at Spice Girls er tilbake.
FOTO: AP GLAD: Adele er glad for at Spice Girls er tilbake.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway