Varden

Tvil og tro

- Arne Eriksen

I vår teknologis­ke og opplyste verden blir det laert at vi er dyr. Videre at det finnes ingen skaper, og at Jesus er fantasi. Darwin er blitt dagens Jesus i skoleverke­t, og aktiv dødshjelp er foreslått som løsning for mennesker som ønsker å dø.

Noen har gjort oss til tvilere, og individer som har mistet bakkekonta­kten. Disse skal kontroller­e menneskene ved hjelp av teknologi, ved hjelp av nådeløs manipuleri­ng, ved hjelp av lover og regler som knebler oss på hender og føtter. De som dog setter seg opp mot eliten blir nøytralise­rt. Men verdens herskere er også bare mennesker og vil måtte svare for seg når den ytterste dag kommer.

Min absolutte oppfatning er at Jesus lever, og at ingen slipper unna dom. Min tvil er på mennesket. For hva om all teknologi svikter? Og hvorfor er det 46 år siden siste måneferd? Og hvorfor sies det at om 5, 10 eller 15 år skal mennesker bosette seg på mars? Dette når ikke engang månen er bosatt? Eller er den for enkel? Eller kanskje alt er fake news? Fordi jorda er flat, det kan alle se!

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway