Varden

Tottenham kjørte over Chelsea

-

Chelsea er ikke lenger ubeseiret i Premier League etter at Tottenham ble for sterk i storkampen i London lørdag. Spurs produserte mange sjanser i 3-1-seieren.

▶ Dele Alli var førstemann på scoringsli­sta etter åtte minutter, før Harry Kane økte ledelsen med et langskudd. Son Heung-min var sistemann til å høre nettsus for hjemmelage­t på Wembley da han var sikker alene med Chelseas keeper etter 67 minutter.

– Vi visste at det kom til å bli en vanskelig kamp, og vi visste at vi måtte starte sterkt. Vi skapte mange sjanser, og en annen dag hadde vi kanskje vaert mer kliniske, sa Alli til BT Sport.

– Chelsea er et topplag, og de har mange gode signeringe­r, men vi er et topplag selv. Det var en fantastisk prestasjon av alle mann. På 2-0 kunne vi lagt oss bakpå, men det gjorde vi ikke, la han til.

Olivier Giroud sto for Chelseas trøstemål ikke lenge før slutt.

Det var ikke ufortjent at Tottenham ledet 2-0 til pause ettersom Mauricio Pochettino­s menn var det klart beste laget på matta på nasjonalst­adionet de første 45 minuttene. Chelsea hang mer med etter pause, men fikk et tøft slag i ansiktet med Sons scoring.

Vondere er det at den ubeseirede rekka til Maurizio Sarri er over. Tottenham passerer også London-naboen på tabellen til tredjeplas­s med to poeng mer enn lørdagens motstander. Det skiller fem poeng opp til serieleder Manchester City.

Tottenham ledet 2-0 etter første omgang, men kunne fort scoret flere. Eden Hazard ropte på straffespa­rk flere ganger i løpet av de første 45 minuttene, men fikk ikke noe medfølelse hos dommer Martin Atkinson.

??  ?? VANT: Harry Kane og Tottenham vant over Eden Hazards Chelsea.
VANT: Harry Kane og Tottenham vant over Eden Hazards Chelsea.