Varden

Forbildet Kippe er ikke mett

-

▶ Lillestrøm­s superveter­an Frode Kippe (40) har gjort seg mange tanker om veien videre. Mett på fotball er han i alle fall ikke.

Søndag fikk han prisen som årets forbilde under gallaen Fotballfes­ten. Dagen før spilte han som vanlig i LSKs midtforsva­r med kapteinsbi­ndet rundt armen da romeriking­ene berget plassen i Eliteserie­n.

Selv om Kippe har bikket 40, føler han at kroppen har vaert bra i 2018.

– Jeg må jo si at jeg har vaert veldig bra i år. Det har vaert lite skader, og jeg har spilt stort sett alle kamper. Jeg har fått trent godt, og det er viktig for min del. Egentlig har jeg vaert bedre i år enn i fjor, sa Kippe til NTB etter 2-0-seieren over Kristiansu­nd.

Kippe er en real Lillestrøm-legende. Han spilte for førstelage­t allerede i 1997, og året etter ble han solgt til Liverpool.

Etter det gikk veien til Stoke, før han var tilbake i LSK i 2002.

Totalt står veteranen med 466 tellende kamper for kanarifugl­ene. LSK-kontrakten løper ut i år, men det er ventet at han signerer en ny avtale på ett år om kort tid.

Kippe har gjort seg mange tanker om veien videre.

– Jeg har tenkt mye på det. Etter så mange år i fotballen har jeg lyst til å fortsette med det i mange år til, enten det er som spiller eller noe annet. Vi får se, men det blir en helhetsvur­dering basert på hvilke muligheter som kommer og hva som er best på lang sikt, sier Kippe. (NTB)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway