Varden

Jente (16) ble dratt 10 til 15 meter etter bil i Rauland

-

▶ Jenta som søndag ettermidda­g ble påkjørt av en bil i Rauland skal ha blitt dratt 1015 meter før bilen stoppet.

Den 16 år gamle jenta ble fraktet til Ullevål sykehus etter at hun ble påkjørt av en bil da hun snøbadet. Ulykken skjedde ved Rjukanvege­n i Rauland.

– Jente kom til ulykkesste­det i bil. Hun var i selskap med flere venner som ble vitner til ulykken. Bilen skal ha stoppet på Rjukanvege­n, og 16-åringen skal ha gått ut for å snøbade. Det var da hun ble påkjørt og slept 10 til 15 meter etter bilen, sier operasjons­leder Tore Grindem i Sør-Øst politidist­rikt til Varden.

16-åringen ble fraktet til Ullevål sykehus med ambulanse. Det var for dårlig vaer til at luftambula­nse kunne lande på stedet.

– Jenta klaget på vondt i høyre hofte, håndledd og i ankler.

Mandag ettermidda­g blir det opplyst fra politiet at jenta er lettere skadet og tilstanden er stabil. Jenta er fra Vinje.

Ulykkesgru­ppa til Statens vegvesen har vaert på stedet for å gjøre ytterliger­e undersøkel­ser, men rapporten er ikke klar.

– VI kommer til å avhøre vitner til ulykkene så fort som mulig. Sjåføren av en bilen, en kvinne, er avhørt, men jeg har ikke detaljer rundt hva som ble sagt i dette avhøret opplyser Bård Teigen på Vinje lensmannsk­ontor.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway