Varden

Fra daglig leder til kontrollør

-

▶ Christian Wergeland var daglig leder på Glasshjørn­et i 2016. I november var han en av skjenkekon­trollørene på samme sted.

– Jeg er ansatt som skjenkekon­trollør og har signert en rapport. Mer enn det har jeg ikke lyst til å uttale meg om, sier Christian Wergeland.

Eva Ebersten Ulvin, fagleder for bevillings­saker i Skien kommune, ser ikke noe problem ved at en tidligere daglig leder av utestedet som besøkes er en av skjenkekon­trollørene denne kvelden.

– Vi har flere skjenkekon­trollører som kommer fra bransjen. Det er en fin erfaring å ha med seg som kontrollør, sier Ulvin til Varden.

– Det var en kveld med mange alvorlige hendelser. Ny daglig leder ved stedet kjenner seg ikke igjen i rapporten. Kan det vaere at en som har drevet utestedet tidligere, kanskje har noe uoppgjort med nye drivere?

– De var fem skjenkekon­trollører ute sammen. Dette er en rapport de har skrevet sammen, sier Ulvin.

Varden har vaert i kontakt med nåvaerende daglig leder av Glasshjørn­et, Mads Clemmetsen. Han forteller at stemningen ikke var god den dagen Wergeland sluttet på Glasshjørn­et og at han ikke har vaert innom siden den gang. Clemmetsen vil ikke kommentere saken ytterliger­e.

▶ Tone Lensebakke­n

 ?? ARKIVFOTO: FREDRIK PEDERSEN ?? GLASSHJØRN­ET: Christian Wergeland er tidligere daglig leder ved Glasshjørn­et.
ARKIVFOTO: FREDRIK PEDERSEN GLASSHJØRN­ET: Christian Wergeland er tidligere daglig leder ved Glasshjørn­et.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway