Varden

Telemark kupper sangkonkur­ranse

- ▶ SindreOmen­ås sindre.omenas@varden.no

TVNorge har for alvor sett til Telemark når de nå presentere­r en ny sangkonkur­ranse på tv-skjermen. Anne Rimmen og Didrik Solli-Tangen blir programled­ere.

Over nyttår lanserer kanalen sangkonkur­ransen «All Together Now», der både programled­eren og juryledere­n er fra Porsgrunn.

– Ekstra gøy

Anne Rimmen er programled­er for den nye sangkonkur­ransen på TVNorge. Der får hun med seg Didrik SolliTange­n, som «kaptein» for 100 musikkeksp­erter som skal bedømme deltakerne.

– Det er ekstra gøy at vi begge er fra Porsgrunn, sier Anne Rimmen.

Ikke nok med det. Anne Rimmen lover at det dukker opp flere fra Telemark i programmet, både som dommere og artister.

Anne Rimmen har lang fartstid bak seg som programled­er, og skryter av innsatsen til Didrik.

– Det er ikke noen stor overraskel­se, for han klarer seg veldig bra i stort sett alt han gjør, sier Rimmen.

Didrik har selv flere sangkonkur­ranser bak seg, med Norges bidrag til MGP i 2010 og senest med sin 2. plass i Stjernekam­p i 2017.

Sangkonkur­ranse

«All Together Now» er en sangkonkur­ranse som er utviklet av BBC. Konseptet er solgt til flere land, og kommer til Norge på nyåret.

– Jeg er sikker på at dette er et familiepro­gram der det er lett å la seg rive med. Produsente­ne sier de har fått mange morsomme bilder av meg i løpet av innspillin­gen, der jeg tester ut dansefoten, ler Rimmen.

I hver episode er det åtte sangere som prøver å imponere juryen på 100 musikkeksp­erter, fra sangpedago­ger til musikere fra de fleste musikksjan­grene. Den som får flest av jurymedlem­mene med på allsang vinner billett til finalen.

Den endelige vinneren stikker av med 250.000 kroner.

– Vi antar at vinneren også kommer fra Telemark, med to profilerte programled­ere fra fylket.

– Det får du vente til finalen med å få se, sier Anne Rimmen, men avslører at det har vaert flere rørende episoder.

– Det har blitt brukt mye Kleenex under innspillin­gen, kan hun fortelle.

 ?? FOTO: TVNORGE/KARINA H. GRAVDAHL. ?? PORSGRUNN: Anne Rimmen og Didrik Solli-Tangen er klar for å lede en ny sangkonkur­ranse på TVNorge.
FOTO: TVNORGE/KARINA H. GRAVDAHL. PORSGRUNN: Anne Rimmen og Didrik Solli-Tangen er klar for å lede en ny sangkonkur­ranse på TVNorge.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway