Varden

For mange bom

Rune Teigen var alt annet enn fornøyd etter onsdagens sjansesløs­eri mot ØIF Arendal elite II – med rette.

- ▶ Pål Lundsholt pal.lundsholt@varden.no

▶ Remi Bah og Herkules sløste med sjansene i møte med ØIF Arendal elite II og kan takke seg selv for at det til slutt ble tomålstap.

▶ – Hva skal en si? Jeg er fryktelig skuffet, og det mener jeg helt aerlig. Jeg trodde innstillin­gen og trøkket skulle vaere noe helt annet. Også leverer vi det her, sier Herkules-treneren og trekker på skuldrene.

Spillemess­ig med

For det var ikke all verden hjemmelage­t hadde å by på i møte med tabellnabo­en fra Agder. Spillemess­ig var det riktignok ikke mye som skilte lagene, men når en bommer på den ene gedigne målsjansen etter den andre er det blytungt.

– Jeg vet ikke hvor mange 100 prosentsja­nser vi brenner jeg, med det er ikke få. I perioder trodde jeg ikke det jeg så, sier Teigen.

Tre mål på 17 minutter

Spesielt i den første halvdelen etter pause var det lite som stemte for vertene. Spillemess­ig hang laget med, men foran mål var det lite som gikk veien. På de 17 første minuttene scoret laget kun tre (!) ganger.

– Vi har selvfølgel­ig ikke råd til å bomme så mye som vi gjør i denne kampen, så vi har en jobb å gjøre. Vi må trene mye på avslutning­er framover. Det er helt sikkert, sier Herkulestr­eneren.

Etter onsdagens tomålstap står Herkules med sju seiere, en uavgjort og to tap.

– Det er jo sånne kamper som det her vi må vinne om vi skal ha noe håp om å rykke opp. Vi møter et godt lag i ØIF Arendal elite 2 – for all del, men de er ikke bedre enn at vi skal slå dem. Hadde vi truffet på halvparten av de skuddene vi bommet på hadde vi vunnet greit, sier Teigen.

Tre bak serieleder­en

Serieleder Kristiansa­nd vant sin kamp mot ØIF Arendal Elite 1 med 34-28 og topper tabellen med 18 poeng. Tre mer enn Herkules som følger på plassen bak.

– Vi har ikke råd til å levere sånne kamper som det her om vi skal ha noen som helst sjanse til å ta igjen Kristiansa­nd, sier Teigen.

 ??  ??
 ?? FOTO: PÅL LUNDSHOLT ?? OPPGITT: Rune teigen var tydelig oppgitt over det som ble levert ute på banen. Herkules tapte til slutt med to for ØIF Arendal elite II.
FOTO: PÅL LUNDSHOLT OPPGITT: Rune teigen var tydelig oppgitt over det som ble levert ute på banen. Herkules tapte til slutt med to for ØIF Arendal elite II.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway