Varden

Åpnet igjen etter konkurs

- Knut.heggenes@varden.no

Hagesenter­et Knupp på Kvantum kjøpesente­r har åpnet igjen etter konkursen i november. Nye eiere har både tatt over varelager og tilbudt de ansatte jobb i det nye eierselska­pet.

– Klart vi er veldig glad for at hagesenter­et nå er åpnet igjen, og at vi ansatte har fått tilbud om jobb i det nye selskapet, sier senterets daglige leder Anita Baklid til Varden.

Blir Hageland Notodden

Det var Oslo-baserte Olsens Enkes Hagesenter­drift AS, som kjøpte konkursboe­t etter Knupp-kjeden. ØvstebøGru­ppen i Sandnes er majoritets­eier i Olsens Enke. I første runde ble det klart at iallfall hagesentre­ne i Horten og Sande ville bli gjenåpnet.

– Av de sju butikkene er nå fire åpnet igjen. Også Åssiden og Notodden blir videreført. Senteret her har en sunn økonomi. Nå er vi gang igjen med de samme ansatte som i Knupp. Ved nyttår endrer vi navn til Hageland Notodden.

Søker etter gartner

– Hvor mange får jobb?

– Alle de fast ansatte er på plass. Vi har 4–5 årsverk inkludert ekstrahjel­p. Nå søker vi også etter en fast ansatt gartner i full stilling med hovedansva­r for alt vi har ute, forteller Anita Baklid.

Det har vaert drevet hagesenter på Kvantum kjøpesente­r i en årrekke. Senteret har nå bare Europris og hagesenter­et av butikker etter at den store Meny-forretning­en også stengte dørene tidligere i høst.

Eierne av senteret er imidlertid i full gang med planleggin­gen av en større ombygging skreddersy­dd til nye leietakere.

▶ Knut Heggenes

 ?? BEGGE FOTO: KNUT HEGGENES ?? STENGTE: Knupp gikk konkurs i november. Nå er hagesenter­et på Kvantum åpnet igjen.
BEGGE FOTO: KNUT HEGGENES STENGTE: Knupp gikk konkurs i november. Nå er hagesenter­et på Kvantum åpnet igjen.
 ??  ?? HAR ÅPNET: Minna Josefine Sveden (f.v.), daglig leder Anita Baklid, Sølvi Rønnild og Anita Roheim er alle ansatt i det nye selskapet.
HAR ÅPNET: Minna Josefine Sveden (f.v.), daglig leder Anita Baklid, Sølvi Rønnild og Anita Roheim er alle ansatt i det nye selskapet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway