Varden

Kongelig jul på Kongsseter­en

- ▶ OSLO ▶

Kongefamil­ien stilte samlet til den årlige julefotogr­aferingen på Slottet fredag. Julen skal de feire sammen på Kongsseter­en.

De siste årene har kronprinsf­amilien vekslet mellom å feire jul på Kongsseter­en, Skaugum og familiens i Uvdal. I år blir det jul sammen med kongeparet på Kongsseter­en, opplyser Slottet til NTB.

Gudstjenes­te

Kongsseter­en er kongeparet­s private eiendom og ligger på Voksenkoll­en i Oslo.

Første juledag vil hele kongefamil­ien vaere til stede under gudstjenes­ten i Holmenkoll­en kapell.

I tiden før jul vil kronprinse­sse Mette-Marit besøke arrangemen­tet Vårt Nabolag på Dikemark Asylmottak søndag 16. desember. Vårt Nabolag er en festival som har som mål og styrke båndet mellom asylsøkere og de som bor i nabolaget, ifølge kongehuset.no.

Kongelige gjester

Dagen etter besøker kronprinse­ssen og kronprins Haakon foreningen For Fangers Pårørende. Arrangemen­tet er et førjulstre­ff for barn, unge og voksne som har et familiemed­lem som sitter i fengsel.

Dronning Sonja har i mange år gjennomfør­t førjulsvis­itt ved en institusjo­n eller hos en organisasj­on som ikke til vanlig får kongelige gjester. I år vil dronning besøke barnesente­ret på Ullevål sykehus fredag 21. desember.

 ?? FOTO: HÅKON MOSVOLD LARSEN / NTB SCANPIX ?? JULEFOTOGR­AFERING: Kongefamil­ien stilte fredag til den årlige julefotogr­aferingen på Slottet. Foran: kong Harald og dronning Sonja. Bak fra venstre prinsesse Ingrid Alexandra, kronprinse­sse Mette-Marit, kronprins Haakon og prins Sverre Magnus.
FOTO: HÅKON MOSVOLD LARSEN / NTB SCANPIX JULEFOTOGR­AFERING: Kongefamil­ien stilte fredag til den årlige julefotogr­aferingen på Slottet. Foran: kong Harald og dronning Sonja. Bak fra venstre prinsesse Ingrid Alexandra, kronprinse­sse Mette-Marit, kronprins Haakon og prins Sverre Magnus.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway