Varden

– Vi ble et lett bytte for et sterkt lag

Espen Ruud kunne pyntet på resultatet med treff på to av Odds sjanser. I stedet ble Odd straffet knallhardt av et stjernespe­kket CSKA Moskva.

-

– Man ser nivåforskj­ellen tydelig da, sier Espen Ruud og sikter til hvordan russerne forvaltet muligheten­e sine, og motsatt hvordan Odd misbrukte sine sjanser.

To gode sjanser

I løpet av kampens ti siste minutter hadde Ruud gode muligheter, men brant begge.

CSKA forvaltet sine sjanser godt med én tidlig scoring, og to mot slutten av kampen.

– Vi tar dette som god laering. Det er en treningska­mp og gir oss nyttige erfaringer. Jeg synes vi henger godt med i store deler av kampen, sier backen etter 0-3 for CSKA.

– Når man gjør feil, så er forskjelle­n synlig på hvor hardt man blir straffet for feilen. Det viser CSKA. Vi tør sende fram folk i angrep, og blir nok litt straffet for det. Samtidig er vi gode i de periodene når vi setter presset høyt.

Odd hadde minst tre gode muligheter til scoring: Ruud hadde skudd og heading, mens Birk Risa viste fram skuddfoten rett etter pause.

– Vi får ikke så mye ut av sjansene våre vi heller, så det utgjør en forskjell. Vi kommer til sjanser, og det er bra, sier han.

På høyde

I periodene Odd orket å stresse russerne høyt i banen, var skienslage­t absolutt på høyde.

– Det er jeg enig i, sier trener Dag-Eilev Fagermo.

– Svaret jeg fikk mot CSKA er at vi er ineffektiv­e. Når vi er i 16-meteren til CSKA, så er den

siste eller nestsiste pasningen som man kan score mål på, den er ikke god nok, forklarer Fagermo.

Han trekker fram positive ting i flere faser av spillet.

– Spillemess­ig er vi gode, og innsatsen er bra. Vi er gode i mange andre faser av spillet, blant annet når vi er i høyt press. Vi sleit første ti minuttene, så kommer vi mer med. Så er vi veldig gode det første kvarteret av andre omgang, sier treneren.

 ??  ?? TOM ARNE BORGERSEN
TOM ARNE BORGERSEN
 ??  ?? VISER FORM: Det ble 0-3 mot CSKA Moskva for Espen Ruud og Odd, men til tross for enkle baklengsmå­l, var det mye positivt hos hvitskjort­ene.
VISER FORM: Det ble 0-3 mot CSKA Moskva for Espen Ruud og Odd, men til tross for enkle baklengsmå­l, var det mye positivt hos hvitskjort­ene.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway