Varden

Ble verre enn ventet

Gjerpen fikk tøft mot Vipers, men at det skulle bli tøft var verre enn ventet.

- Pal.lundsholt@varden.no

▶ Serieleder­en fra Kristiansa­nd var mange hakk bedre enn Gjerpen i egen hall onsdag kveld.

Under med ti til pause

Og det er som kjent av sine egen en skal ha det. Vipers med de tidligere Gjerpen-spillerne, Emilie Hegh Arntzen og Sunniva Andersen i spissen, gjorde mer eller mindre som de ville i to ganger 30 minutter og ble sammen med Silje Waade toppscorer­e for vertene med fire scoringer hver.

– Vi visste jo at det ville bli tøft, men vi hadde håpet å lykkes litt bedre enn vi gjorde. Det ble litt vel stygt det her, sier Gjerpen-trener Katja Nyberg etter onsdagens 18-målstap for serieleder­en fra Kristiansa­nd.

Til pause var stillingen 20–10 til vertene.

Noen lysglimt

Selv om Gjerpen til slutt tapte så det sang, fant Nyberg noen positive ting å ta med seg fra onsdagens kamp.

– Det var kanskje ikke så veldig mange lysglimt, men i slutten av både den første og den andre omgangen er vi gode i perioder. Det må vi ta med oss videre, sier Nyberg.

Nå venter tre knalltøffe kamper for laget som ligger på en foreløpig kvalikplas­s i Eliteserie­n.

Har trua

Allerede søndag venter serietoer Storhamar hjemme i Skienshall­en. Deretter står serietreer Larvik (b) og seriefirer Tertnes (h) for tur.

– Tre veldig tøffe kamper og tar vi poeng i noen av dem vil det vaere bonus, sier Nyberg -vel vitende om at laget trolig må ha bra med poeng i de to siste om de skal klare å berge plassen. Tabelljumb­o Raelingen (b)

venter i nest siste og tabellnabo Fana (h) siste serierunde.

– Det blir knalltøft, men vi vet hva vi er gode for på vårt beste, så vi har trua på at vi klarer oss,

sier Gjerpen-treneren. ▶ Pål Lundsholt

 ?? FOTO: TOM ARNE BORGERSEN ?? TAPTE STORT: Gjerpen tapte til slutt med 18 for Vipers. Her depper laget etter å ha tapt en kamp tidliger denne sesongen.
FOTO: TOM ARNE BORGERSEN TAPTE STORT: Gjerpen tapte til slutt med 18 for Vipers. Her depper laget etter å ha tapt en kamp tidliger denne sesongen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway