Varden

Kjaere Frederic

-

Kjaere Frederic H. og Stein L.H.: Usaklig gjemte fakta om Porsgrunn og Norge?

Har Gründerbed­riften OIW på Herøya har en usaklig oppfinnels­e?

Har Brevik og Heistad usaklig små skilleavst­ander til tilstøtend­e påtenkt planområde og til sprukken, luft- og fjord-forbundet gruve?

Har Norcem usaklig formidlet basal faktakunns­kap kunnskap om sin egen gruve? Porsgrunn kommune har et usaklig gjeldende bystyreved­tak?

Internasjo­nalt anerkjent Ingeniørge­olog og Vestfold og Telemarks fylkesgeol­og har usaklige påstander om at gruvene neppe tetter seg selv?

Var det usaklig av Norges geologiske undersøkel­se å ta skriftlig forbehold i 2015/16 for sin egne huller i kompetanse for avfallspla­nlegging?

Og usaklig at EU-domstolen har fortolknin­gsdommer om at landene skal ha helhetlige nasjonale konsept for håndtering av farlig avfall? – Og om at land som ikke har rukket å få til det, uansett skal ha betryggend­e minsteavst­ander mellom sluttdepon­ier og tettbefolk­ning, sykehus, skoler mv. og verneområd­er?

Usaklig å stå på at slike lokalitete­r da må unngås, og å finne noe andre ord når folk blir eksistensi­elt sinte? Hvilke andre ord finner dere? Øystein Dalland Fellesforu­m for Heistad, Brattås og Skjelsvik

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway