Varden

Vinn vinn for begge

Pors og Gulset startet et håndballsa­marbeid i fjor. Nå skal det utvikles videre, oglagenesk­alha mange treninger sammen.

- Morten.skifjeld@varden.no

▶ Både Pors og Gulset gleder seg til å videreutvi­kle samarbeide­t, og begge klubbene tror dette vil utvikle spillerne på begge lagene til å bli bedre.

Veldig fornøyd

Leder i Pors Linn Hvidsten Grønnerød har trua på at samarbeide­t skal gi frukter.

– Vi i Pors er veldig fornøyd med å ha fått til et samarbeid med Gulset. Det vil styrke vårt stall, og sammen kan vi utvikle spillerne våre.

Som nevnt startet samarbeide­t i fjor.

–Detvarifjo­rvistartet­samarbeide­t, mellom klubbene. I år skal vi utvikle det videre. Noe begge klubbene vil dra god nytte av, sier Linn Hvidsten Grønnerød.

Passer fint

Kim G. Jacobsen er en av trenerne i Gulset.

– Et slikt samarbeid passer oss fint. Jeg tror det blir veldig bra for våre jenter på 17–18 år. De skal jo spille i Lerøyserie­n, og å få trent med et 2. divisjonsl­ag gir oss en fin utvikling. Samarbeide­t begge veier. Vi kan låne spillere fra Pors til vårt 18-årslag, og de kan låne de beste spillerne fra oss til A-laget.

Den tidligere danske håndballst­jernen tror tøffere motstand vil gjøre spillerne bedre.

– 2. divisjon vil vaere en fin arena for våre spillere, for vi har jo bare et lag i 5. divisjon selv. Pors har mistet mange spillere, men sammen skal få bygget opp et bra lag.

Positivt

Pors-trener

Brede

Larsen

har også tro på at samarbeide­t vil styrke klubbene og gjøre spillerne bedre.

– Veldig positivt, sier han.

– I fjor hadde Gulset både et lag i Lerøyserie­n og et i Bringserie­n. Det er imponerend­e. Jeg tror dette blir vinn vinn for både våre og deres jenter.

Pors har mistet flere sentrale spillere etter fjorårsses­ongen.

– Per nå er vi ikke så mange spillere, men de som er her er bra.Viharmange­talenter,men jeg skulle ønske vi var flere spillere. At Gulset trener sammen med oss gjør at vi kan få mye mer ut av treningene.

Han tror på en positiv spillerutv­ikling.

– Når deres unge spillere trenersamm­enmedvårej­enterfår de en tøffere treningshv­erdag. Det vil gjøre at de utvikler seg jevnt og fint.

▶ Morten Skifjeld

 ?? ALLE FOTO: MORTEN SKIFJELD ?? SAMARBEIDE­R: Pors (foran) og Gulset skal trene sammen og klubbene skal samarbeide for å utvikle både spillerne og lagene.
ALLE FOTO: MORTEN SKIFJELD SAMARBEIDE­R: Pors (foran) og Gulset skal trene sammen og klubbene skal samarbeide for å utvikle både spillerne og lagene.
 ??  ?? HAR TRUA: Rune Evensen fra Pors, Kim G. Jacobsen fra Gulset og Brede Larsen fra Pors er sikre på at samarbeide­t vil gi frukter.
HAR TRUA: Rune Evensen fra Pors, Kim G. Jacobsen fra Gulset og Brede Larsen fra Pors er sikre på at samarbeide­t vil gi frukter.
 ??  ?? GLEDER SEG: Sportslig leder i Gulset Åse May Vinterwold, leder i Pors Linn Hvidsten Grønnerød og Per Karlberg i sportslig utvalg i Pors.
GLEDER SEG: Sportslig leder i Gulset Åse May Vinterwold, leder i Pors Linn Hvidsten Grønnerød og Per Karlberg i sportslig utvalg i Pors.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway