Varden

Null poeng og skade i vest

- Bjorn.borge@varden.no

Odds rekruttlag var et stykke unna poeng borte mot Åsane, som vant 2–0 i mandagens 2. divisjonsk­amp.

I tillegg fikk Odds A-stall enda en skade å ta hensyn til, men laglederen håper og tror at det ikke er alvorlige saker.

–Etspark

– Marius Bustgaard Larsen måtte gi seg ti minutter før pause. Tror det bare handlet om et spark som mest gjorde vondt der og da, men jeg har fortsatt ikke blitt fysioterap­eut, så vi får ta en sjekk når vi kommer hjem, sier Morten Rønningen.

Blant spillere med en viss rutine, var også Bilal Njie med mot Åsane, denne gang som midtspiss, men spilte bare én omgang.

Var avtalt

– Det var avtalt i forkant, og går på dette med å ha to tanker i hodet samtidig, sier Rønningen, og sikter til at det kommer en eliteserie­kamp søndag. Hjemme mot Sarpsborg 08 må Odd klare seg uten Elba Rashani, som pådro seg gult kort og karantene i Viking-kampen, og da kan Njie vaere aktuell for en rolle.

– Bilal fikk litt matchtreni­ng. Det er viktig, sier Rønningen.

Helt fortjent

Han så sine unge utvalgte holde nullen ved pause, og således vaere ett skritt naermere poeng mot bergensern­e, som var ventet helt i toppen denne sesongen.

– Når det er 0–0 ved pause, er det alltids en sjanse, men vi

endte opp med å tape helt fortjent. Personlig forstår jeg ikke hvordan Åsane har rotet det til så de ikke er helt i toppen av tabellen. Som jeg sa før kampen, er dette trolig det laget i avdelingen med det høyeste toppnivået, og i denne kampen ble vi unge.

Artige kamper

Likevel så Rønningen ting han likte av sitt unge lag.

– Det er viktig å laere og skaffe seg rutine, og jeg synes disse kampene er artige. Gutta skal dessuten ha for at de aldri sto med lua i hånden. Alle gjorde sitt beste, men vi ble litt for unge og urutinerte til å ta poeng. B Bjørn Borge

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway