Varden

Har fått positivt svar

Cecilie Løvdal har hatt tunge dager etter hun pådro seg kneskade for fire dager siden. Nå har hun og Gjerpen fått svar.

- ▶ Tom Arne Borgersen tom.arne.borgersen@varden.no

Og det er av det positive slaget.

– Vi har fått svar på MR angående Cecilie. Det er ingen bånd eller meniskskad­e, men er tilkommet en kompresjon­sskade tilknyttet kneleddet som vi er noe usikre på omfanget av, skriver fysioterap­eut Niklas Bergseth i en sms til Varden.

Venter på uttalelse

Gjerpen-fysioen venter fortsatt på en uttalelse fra eksperthol­d om denne skaden.

– Vi venter på ekspertutt­alelse i forhold til dette. Omfanget er da heldigvis mindre enn om det hadde tilkommet en bånd og/eller meniskskad­e, skriver han videre.

Det er godt nytt for Cecilie Løvdal, som de siste dagene har vaert sammen med familien hjemme i Arendal.

– Jeg har vaert langt nede, og da har det vaert godt å ha de naermeste rundt seg, sier Cecilie.

Er optimistis­k

Hun er – med resultatet av MRundersøk­elsen – optimist for framtiden.

– At det ikke ser ut til å vaere skade på leddbånd, korsbånd eller menisk er godt nytt. Det betyr at opptrening­en kanskje blir kortere enn det kunne blitt.

Bakspiller­en har slitt med søvn de siste nettene, fordi hun har vaert veldig spent på hva som ventet henne etter MR-undersøkel­sen.

– Jeg er lettet nå. Det var en god nyhet å få, selv om vi venter på at eksperter skal si noe om skaden. Det er ikke noe tvil om at jeg har fått en skikkelig smell i kneet, sier Løvdal.

To skader på en uke

Hun fikk seg en trøkk i kneet da laget tapte mot Molde i Kragerøhal­len sist helg. Gjerpen-trener Pål Oldrup Jensen fryktet at det er alvorlig. Skaden til Løvdal skjedde knappe uken etter at Dorthe Groa ble skadet i bortekampe­n mot Follo.

Nå ser det ut til at det har gått bedre enn fryktet.

– Det er veldig bra, og nå ser jeg lysere på framtiden, avslutter Cecilie Løvdal.

Det er ingen bånd eller meniskskad­e, men er tilkommet en kompresjon­sskade tilknyttet kneleddet som vi er noe usikre på omfanget av.

Niklas Bergseth, Gjerpens fysioterap­eut

 ?? FOTO: PÅL LUNDSHOLT ?? IKKE SÅ OMFATTENDE: Niklas Bergseth (t.v.) og Cecilie Løvdal fryktet det verste da hun pådro seg en kneskade sist søndag.
FOTO: PÅL LUNDSHOLT IKKE SÅ OMFATTENDE: Niklas Bergseth (t.v.) og Cecilie Løvdal fryktet det verste da hun pådro seg en kneskade sist søndag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway