Varden

Beholder nesten alt

Odd drømmer om å fylle Skagerak Arena i semifinale­n 31. oktober. Det vil gjøre godt for Oddkontoen også.

- Tom.arne.borgersen@varden.no

▶ Hjemmelage­t beholder 85 prosent av inntektene fra kampen.

– Ja, det stemmer. Etter at billettinn­tektene er talt opp, skal FK Haugesund ha 15 prosent, skriver Odds daglige leder, Einar Håndlykken i en sms.

Odd-sjefen er for tiden i London, men følger salget av semifinale­billetter med interesse.

Passerte 6.000

Odd har passert 6.000 solgte billetter snaue to uker før kampen spilles. Allerede nå er felt utsolgt, og skiensklub­ben har nå åpnet for salg på felt som tidligere ikke var tenkt solgt.

– Mange av de feltene der man kan velge seter selv er så og si fulle, derfor er det gøy å fortelle at vi nå åpner to nye felt der man kan velge seter selv (felt N2 og O2) og to felt med frie setevalg (felt A2 og G2), sier arrangemen­tssjef Line Refsdal til odd.no torsdag formiddag.

Klubben ser nå at flere felt på tribunen er utsolgt. Dette gjelder feltene F2, E2, C2 og W. På andre felt er det få plasser igjen. Derfor velger Odd nå å åpne flere felt på Fjuz tribunen, N2 og O2. Også på Rema 1000 tribunen åpnes det for billettsal­g på nye felt. Her åpnes A2 og G2.

Semifinale­n mot Haugesund kan med andre ord bli god butikk for Odd.

To millioner

Hvis man legger til grunn en gjennomsni­ttspris per sete på 200 kroner, vil man ved 10.000 solgte plasser runde to millioner kroner i rene billettinn­tekter. 300.000 sendes i så fall i retning Rogaland.

– Det er vanskelig å si en eksakt gjennomsni­ttspris på grunn av det er ulikt priset på stadion, sier økonomi -og administra­sjonssjef Martin Dalin.

God butikk

Prisen på Skagerak Arena er for voksne priset fra 55 kroner og opp til 410 kroner, med noe justering for både barn, og ved ekstra familiekjø­p.

I tillegg vil det bli inntekter fra kiosksalg. Disse beholder Odd.

– Det stemmer at vi kan gjøre en god butikk på denne kampen, men den er en del av budsjetter­ingen for hele sesongen, legger Dalin til.

– Og hvordan ligger dere an i forhold til budsjetter­t inntekt fra publikum?

– Prognosene

Dalin.

Motstander i semifinale­n må selv betale kostnader de har i forbindels­e med kampen.

– De får 15 prosent av billettinn­tektene, og det er de eneste forpliktel­sen vi har, legger Dalin til. er gode,

▶ Tom Arne Borgersen sier

 ?? FOTO: EIRIK HAUGEN ?? GODT SALG: 6.000 billetter er allerede solgt til semifinale­n mellom Odd og Haugesund 31. oktober.
FOTO: EIRIK HAUGEN GODT SALG: 6.000 billetter er allerede solgt til semifinale­n mellom Odd og Haugesund 31. oktober.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway