Varden

– Gode resultater gir energi

Manchester Unitedmana­ger Ole Gunnar Solskjaer sier brakseiere­n over Norwich gir spillerne påfyll av energi i et «drepende» kampprogra­m.

-

Onsdag er Wolverhamp­ton motstander FA-cupen for Solskjaers mannskap. Omkampen i 3. runde kommer ikke beleilig i en allerede meget hektisk periode.

Solskjaer trøster seg samtidig med at gode resultater som 4-0-seieren mot Norwich lørdag gjør den fysiske belastning­en enklere å baere.

– Resultater gir deg energi, sa United-manageren da han møtte pressen tirsdag.

Med glimt i øyet og henvendt til journalist­ene i salen la han til at de tette kampene er verst for spillerne.

– For meg går det bra. Jeg må bare se dere foran og etter kampene. Jeg gjør seks pressekonf­eranser hver uke, smilte kristiansu­nderen.

Solskjaer legger samtidig ikke skjul på at det må gjøres noen avveininge­r rundt spillerne hans og hvem som er klare til kamp.

– Dette er den 14. kampen på 45 dager. Vi har fem-seks kamper til før vinterpaus­en. Det er utrolig mye, sa United-sjefen og gjentok igjen hvor viktig Norwich-opplevelse­n var.

– Jeg tror alle hadde en god følelse etter Norwich. Når man får dårlige resultater, må vi jobbe med dem og sørge for at de bruker det som motivasjon.

Kampen mot Wolves vil ikke by på overraskel­ser ifølge kristiansu­nderen.

– Vi har møtt dem så mange ganger, så vi møter et lag vi vet alt om. Vi møter dem også igjen om noen uker, sa Solskjaer.

Lite tyder på at Solskjaer vil ta sjansen på å spare noen av sine stjerner på Old Trafford onsdag. Til det henger FA-cupen for høyt.

– Denne turneringe­n drømmer alle om å vinne som ung, sa United-manageren tirsdag.

På pressekonf­eransen ble han også konfronter­t med at overgangsr­yktene svirrer rundt klubben i disse dager.

– Jeg har ingen oppdaterin­ger på overganger. Hvis vi får til noe vi kan fortelle dere, skal vi meddele det, men jeg har ingen nyheter nå, parerte Solskjaer.

Storscorer Marcus Rashford gikk av banen med skade mot Norwich, men ble ikke nevnt som usikker til onsdagens kamp av Solskjaer tirsdag. Det er derimot Luke Shaw og Ashley Young.

 ?? F OTO: MARTIN RICKETT/PA VIA AP / NTB SCANPIX ?? SKADET: Marcus Rashford er skadd.
F OTO: MARTIN RICKETT/PA VIA AP / NTB SCANPIX SKADET: Marcus Rashford er skadd.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway