Varden

Bilal har lagt på seg seks kilo muskler

Bilal Njie har trent enormt med styrke og har lagt på seg seks kilo i bare muskler.

- Nils-Tore Olsen nils-tore.olsen@varden.no ▶

Dag-Eilev Fagermo vil ikke høre snakk om at Bilal Njie skal bort. Tvert om. Fortsetter kantspille­rne som nå vil han vaere en med mye spilletid i den kommende sesongen.

– Bilal Njie har trent knallhardt i høst og vinter, og har fått et veldig løft. Han har lagt på seg seks kilo i bare muskler. Han har vaert atletisk hele tiden i Odd, men nå er han på et internasjo­nalt toppnivå fysisk. Han er slik de råeste spillerne i Premier League er. Både på utholdenhe­t og fart, skryter treneren.

Skadeutsat­t

Treneren tror det eneste som kan hindre en god sesong er skader.

– Bilal har vaert skadeutsat­t. Hvis han nå kan ha kontinuite­t i treningsar­beidet, så tror jeg at vi får ut det store talentet vi vet han har. Den er bare en nye skade som kan ødelegge.

Fagermo velger også å bytte om på siden.

– Bilal er bedre på venstre og blir flyttet over.

– Hvem blir kantene i Odd? – På høyre vil vi ha Bilal og «Kachi» (Onyekachi Hope Ugwuadu), mens Elba Rashani og Elias Skogvoll blir venstrekan­ter.

Nå eller aldri

Njie har vaert tålmodig i Odd, på tross av uheldige skader. Han sier at det er nå eller aldri i Odd.

– Jeg har ikke fått trent kontinuerl­ig. I fjor måtte jeg operere i januar. Mitt mål i år er å få mye spilletid. Det er noe jeg skal og bør gjøre. Jeg har bestemt meg for det. Hvis jeg holder meg skadefri nå, så er det bare opp til meg selv, sier han.

– Og jeg må spille denne sesongen, ellers må jeg bort. Det er ikke bra for min utvikling på sitte på benken og kun spille bkamper, legger 21-åringen til.

– Hvordan føler du deg nå? – Jeg føler meg veldig bra. Jeg har mye overskudd. Det er litt rart, for jeg har trent hardt i hele vinter.

– Er sidebyttet ålreit?

– Jeg er langt mer målfarlig fra venstresid­en, så det passer meg bra.

På to år står kantspille­ren med 32 kamper og fire scoringer for A-laget.

«Han er slik de råeste spillerne i Premier League er»

Fagermo om Njie

 ??  ??
 ?? FOTO: TOM ARNE BORGERSEN ?? HARDE ØKTER: Bilal Njie har trent hardt i i fjor høst og vinter, og har lagt på seks kilo med muskler.
FOTO: TOM ARNE BORGERSEN HARDE ØKTER: Bilal Njie har trent hardt i i fjor høst og vinter, og har lagt på seks kilo med muskler.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway