Varden

Floker seg til?

Er han på prøvespill eller ikke? Odd mener de har invitert Mushaga Bakenga til det. 27-åringen sier at oppholdet i Skien ikke er et prøvespill.

- Tom Arne Borgersen tom.arne.borgersen@varden.no

Mushaga Bakenga er klar for en Odd-framtid og håper på Odd-kontrakt, og har et håp om at det skjer relativt kjapt. Etter fredagens trening ble 27-åringen overrasket over hvordan Odd kommuniser­er hans tilstedeva­erelse.

– Hvordan går forhandlin­gene med Bakenga?

– Vi forhandler ikke med Bakenga. Det er jeg sikker på. Som jeg sa torsdag, så er han her for å vise seg fram, og er her på prøvespill. Det er ikke avgjort hvor lenge han skal vaere, men det kommer til å bli over en viss tid. Vi har tett program, og vi må få sett noe mellom kampene, sier Nornes.

Reagerer

Det får trønderen til å reagere.

– Prøvespill? Er det slik Odd beskriver det? Da må jeg ta kontakt med agenten min, som har kommuniser­t noe helt annet, sier Bakenga.

– Hadde du tro på at det skulle ordne seg kjapt når du først kom hit?

– Ja, det trodde jeg. Jeg har snakket med dem om at det ikke er et prøvespill, og det har agenten min vaert tydelig på også. Hvis de velger å kjøre den, så får de gjøre det, men det er ikke prøvespill jeg kom hit for, sier han videre.

For ordens skyld; Bakenga vil spille for Odd, og har sagt nei til flere klubber som ville ha ham på prøvespill.

– Hva tenker du om det Nornes sier?

– Det er nå sånn fotballver­den er i dag, sier Bakenga som vil avklare hva slags status han har.

Ikke tatt avgjørelse

Odd-trener Jan Frode Nornes sier at klubben fortsatt ikke har tatt en avgjørelse på hva som skjer med Bakenga.

– Det er helt feil at det er forhandlin­ger, og jeg vet ikke hva agenten hans legger i beskrivels­en av en forhandlin­g. Klubben må ta en avgjørelse om vi ønsker ham eller ikke. Det er prioritet en. Etter det så kan man snakke om forhandlin­ger. Vi vet hvor landet ligger når det kommer til ham. Det har Tore Andersen kontroll på, sier Nornes.

– Da vet dere at han befinner seg i det sjiktet dere kan klare økonomisk?

– Ja, det vet vi, sier han. I mens storkoser Bakenga seg i Skien og har gjennomfør­t tre treninger med skienslage­t.

Snerten er der

– Det har gått greit. Jeg har vist at jeg kan spille fotball, og jeg har vist at snerten er der. Nå har jeg hatt tre økter. Kroppen har respondert bra, sier han.

 ?? FOTO: TOM ARNE BORGERSEN ?? HÅPER: Mushaga Bakenga trener med Odd. Han tror og håper på kontrakt med skiensklub­ben, og blir overrasket over at Odd kaller det for prøvespill.
FOTO: TOM ARNE BORGERSEN HÅPER: Mushaga Bakenga trener med Odd. Han tror og håper på kontrakt med skiensklub­ben, og blir overrasket over at Odd kaller det for prøvespill.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway