Varden

Remi mistet ring og finger

-

Bergensere­n var skikkelig uheldig i pinsa. Han har en del båt- og seileerfar­ing, og skulle hjelpe en venninne med å frakte en gammel trebåt fra Sarpsborg til Bergen.

Fingeren til bunns

De stoppet ved Jomfruland for å feire pinse, badet og lette etter skjell da det gikk galt.

– Da jeg var på vei opp i båten knakk det ene trinnet i badestigen og jeg datt rett ned som en potetsekk. Ringen hektet seg fast i en metallbit på rekkverket jeg holdt meg fast i, forteller Arefjord– Faktisk merket jeg ikke at noe var galt før jeg så det med mine egne øyne. Jeg var kald på hendene etter badet og trodde jeg bare hadde kuttet meg litt, sier han. Dermed gikk både ringen og ringfinger­en til havets bunn, og turen videre for Arefjord gikk med redningssk­øyte til Kragerø og ambulanse til sykehuset i Skien.

Etterlyser hjelp

I håp om å få gifteringe­n i hvitt gull tilbake, etterlyser Remi Arefjord hjelp via Facebook, hvor han har henvendt seg til både dykkerklub­ben i Kragerø og Jomfruland.net. På grunn av såret er han ikke selv i stand til å dykke etter den.

Ulykken skjedde i ved Kubukta i naerheten av Jomfruland camping.

– Skulle det ikke gå, har jeg i alle fall prøvd. Blir den funnet er det en bonus, sier han, og legger til at folk kan kontakte ham på messenger om de vil hjelpe til. Arefjord erklaerer at han ferdig med ringer, og at han vil smelte den om til en gulltann hvis den blir funnet.

Ellers tar han livet med ni fingre med godt mot.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? UHELDIG: Remi Arefjord mistet både finger og giftering i en ulykke på Jomfruland. Nå håper han å få hejlp til å finne ringen.
FOTO: PRIVAT UHELDIG: Remi Arefjord mistet både finger og giftering i en ulykke på Jomfruland. Nå håper han å få hejlp til å finne ringen.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway