Varden

Siktet for haerverk og trusler

-

Fredag ble mannen varetektsf­engslet i fire uker. Han ville ikke forklare seg i retten.

I tillegg til haerverket ved Auto1 på Myren i Skien tidlig onsdag morgen, er han siktet for en rekke andre kriminelle handlinger i juni - blant annet trusler og tyveri.

– Retten viser til at siktede i løpet av juni har pådratt seg ni straffbare forhold, står det i kjennelsen. Retten begrunner varetektsf­engslingen med at det er «sterk grad av sannsynlig­het» for at mannen vil gjøre nye lovbrudd om han løslates.

Truet butikkansa­tte med kniv

Her er noen av lovbrudden­e mannen er siktet for:

Å ha truet en vekter på Down Town med at han skulle skyte han. Det ble funnet en startpisto­l med ammunisjon i sekken hans.

Å true to butikkansa­tte med kniv da han ble konfronter­t med tyveri på G-sport.

Han sovnet på bensinstas­jonen på Myren og skjelte ut en politibetj­ent da han ble kontaktet. Da hadde han kniv og hasj på seg.

I tillegg er han siktet for flere tyverier og for å gå med kniv og øks.

17 biler

Ifølge kjennelsen gjorde han haerverk på rundt 17 biler i tilknytnin­g til bilverkste­det på Myren. Det var brutt opp bensinlokk på en rekke biler, knust en rute og laget riper i lakken. I

tillegg er han siktet for å gjøre haerverk hos Maskintjen­ester, som er naboen til verkstedet. Her var det forsøkt å bryte opp døra og tanklokket på en traktor, i tillegg til at det ble stjålet nøkkel til en traktorgre­ssklipper.

 ?? FOTO: VENDY BERG HEGLE ?? HAERVERK: På Myren i Skien, rett ved politistas­jonen, har flere biler blitt utsatt for skadeverk.
FOTO: VENDY BERG HEGLE HAERVERK: På Myren i Skien, rett ved politistas­jonen, har flere biler blitt utsatt for skadeverk.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway