Varden

Billigere å importere drømmebile­n

- Bård Hoksrud stortingsr­epresentan­t Frp

▶ Engangsavg­iften ved import av bil reduseres, som et resultat av Fremskritt­spartiets gjennomsla­g i revidert nasjonalbu­dsjett. Det betyr at det blir billigere å importere drømmebile­n.

Dette gjøres ved at bruksfradr­agstabelle­n for biler endres, slik at det blir en mer naturlig nedskaleri­ng mot det nye fritaksåre­t på 20 år. For norske bilentusia­ster kan dette bety titusener av sparte kroner.

Det er mange med meg som drømmer om å tilbringe en varm sommerdag bak rattet på en Ford Mustang cabriolet. Følelsen av vind i håret og durende motorlyd i førersetet på en moderne amerikansk klassiker er noe helt spesielt. Det er liden

skap. En 2010-modell Mustang GT blir nå over 60.000 kroner billigere. Det er en viktig seier for alle som er interesser­t i bil, og som har bil som lidenskap og hobby.

Fremskritt­spartiet er bilistenes parti. Det har vi alltid vaert. Vi mener det er viktig å legge til rette for bilinteres­serte og norsk bilkultur, og at det må vaere mulig å ha interesse for bil i dette landet, uten å bli flådd med avgifter fra staten. Det er en kamp vi står stadig mer alene om, da flere og flere partier naermest har gått til kamp mot bilen og norske bilister.

Gjennom vår tid i regjering sørget vi for å kutte i bilavgifte­ne og gjøre en rekke forenkling­er i regelverke­t. Den kampen fortsetter vi i opposisjon. Til det beste for folk flest, og norske bilentusia­ster.

 ?? FOTO: SCANPIX ?? DRØMMEN: For mange er en Ford Mustang cabriolet den store drømmen.
FOTO: SCANPIX DRØMMEN: For mange er en Ford Mustang cabriolet den store drømmen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway