Varden

– Fristende å si at de har rett

-

De tidligere Odd- og Rosenborg-spillerne, Jan Gunnar Solli og Frode Johnsen, lanserer Tom Nordlie som en kandidat med god nok kapasitet til å ta over Rosenborg.

Nordlie bor fremdeles på Vold i Skien og er uten trenerjobb.

«Når Åge Hareide ikke kan bli RBK trener nå... Så er Tom Nordlie ett meget godt alternativ! I mine øyne best i landet på 4-3-3, skrev Solli på Twitter, mens Tom Nordlie takket for den siste setningen.

– Men nå må jo seriøst fotball Norge få opp øynene. Ingen kan laere gutta 4-3-3 som det du kan! Så det hadde vaert jaevla gøy å se, la Solli til.

Sirkus

Frode Johnsen trakk også fram Nordlie som et av alternativ­ene.

– Dag-Eilev Fagermo hadde vaert rett mann, men han er neppe aktuell. Så må jeg trekke frem Tom Nordlie. Da han kom til Odd, så revolusjon­erte han klubben. Han kan virkelig fotball, og er en sånn trener som bare ser det andre ikke ser, sa Johnsen til VG, og la til: – I tillegg hadde det blitt skikkelig sirkus på Lerkendal, og det er jo det fotballen lever av.

- Du ble lansert av både Frode Johnsen og Jan Gunnar Solli som en Rosenborg burde hente som trener. Hva tenker du om det?

– Jeg fikk med meg det de sa, og det er fristende å si at de har rett, sier Nordlie med et smil.

Slapper av på Vold

– Men det er jo hyggelig at sto så kloke spillere, som har trent under meg, mener det. Jan Gunnar kom til Odd som 15-åring, og hadde ikke så mye med han å gjøre. Men jeg var vel hans første og siste trener, for jeg hadde han i Skeid, legger han til.

– Frode var fornøyd i 1998 og 1999, og jeg håper at jeg har hatt en del utvikling siden da, så det er hyggelig. Men det har selvfølgel­ig ingenting å si i den store sammenheng­en. Det er jo styre og stell som bestemmer. Det blir skrevet mye rart i media, men jeg har ikke hørt noe. Jeg er hjemme på Vold i Skien og slapper av, fortsetter trenerprof­ilen.

Selvfølgel­ig fristende

- Er det en jobb som kan friste?

- Ja, det ville vaert feil å si at en slik utfordring ikke ville friste. Slik Odd, Bodø/Glimt, Strømsgods­et og Rosenborg spiller er jo den stilen som bestandig har vaert mitt hjerte naermest.

Han mener, som mange andre, at trønderne har underprest­ert.

- Jeg mener at med det mannskapet Rosenborg har bør ting gå mer på skinner. Det er litt rart, selv om det er flere ting som spiller inn. Som det mentale og presset. Men de har jo ikke vaert i naerheten på lenge. Jeg har mine tanker om det, men de har jeg hjemme i stua akkurat nå.

 ?? FOTO: PÅL LUNDSHOLT ?? ODD: Tom Nordlie var og kikket på Odd-treningen tirsdag.
FOTO: PÅL LUNDSHOLT ODD: Tom Nordlie var og kikket på Odd-treningen tirsdag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway