Varden

11 Lens-spillere koronasmit­tet

Søndagens franske toppseriek­amp i fotball mellom Lens og Nantes ble utsatt etter at 11 av hjemmelage­ts spillere har testet positivt på koronaviru­set.

-

– Som følge av at 11 Lens-spillere er uaktuelle for spill på grunn av koronasmit­te, har vi besluttet å utsette kampen til en senere dato, heter det i en uttalelse fra ligaen (LFP).

Det er ikke første gang denne sesongen at en kamp Ligue 1 er utsatt på grunn av koronasmit­te.

Marseilles oppgjør mot Bordeaux i åpningsrun­den måtte utsettes av samme grunn.

Etter den utsettelse­n valgte LFP å endre reglene av frykt for et skred av utsettelse­r. Det heter nå at en kamp skal spilles dersom minst 20 av spillerne i førstelags­troppen på 30 er smittefri.

Nå har Lens bare 19 spillere som har testet negativt.

Lørdagens kamp mellom Grenoble og Nancy i Ligue 2 ble også utsatt etter at 13 Grenoblesp­illere testet positivt, i likhet med fem klubbansat­te.

 ?? FOTO: MICHEL SPINGLER, AP / NTB ?? UTSATT: Tre Lens-spillere kjemper om ballen i seriekamp mot Lille tidligere i måneden. Søndagens Lens-kamp mot Nantes ble utsatt etter at 11 av klubbens spillere har testet positivt på koronaviru­set.
FOTO: MICHEL SPINGLER, AP / NTB UTSATT: Tre Lens-spillere kjemper om ballen i seriekamp mot Lille tidligere i måneden. Søndagens Lens-kamp mot Nantes ble utsatt etter at 11 av klubbens spillere har testet positivt på koronaviru­set.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway