Varden

Selger selskap med 19 ansatte

-

EMIL ERIKSRØD.

Det offentligg­jorde han selv på sin egen Facebook-side lørdag.

«Det er ikke ofte vi i R8 selger noe, og i hvert fall ikke når menneskene våre følger med. Det har vaert en utrolig morsom og spennende reise sammen med Lars Erik (Løberg), André (Østenå) og resten av gjengen i R8 Consulting. Det gjør at det blir litt blandede følelser», skriver Eriksrød.

Han skriver videre at han er godt fornøyd med at det er nettopp Aider som tar over, og selskapet fortsatt skal ha tilhold i R8-bygget Powerhouse i Porsgrunn.

Lars Erik

Løberg, som sammen med André Østenå har bygget opp regnskapsb­yrået, mener det er positivt at R8 Consulting kommer inn i et større system.

– R8 er også et stort konsern, men med Aider kan vi slå hodene sammen med likesinned­e. Det er masse som skjer i faget vårt, og det er store bransjemes­sige utfordring­er. For å møte dem trenger vi enda mer kompetanse og størrelse til å utfordre. Det får vi nå, sier Løberg til TA.

Tror på milliardom­setning

Til samme avis sier Bjørnar Fjeld og Anders Aasen i Aider at de har stor tro på oppkjøpet.

– Vi satser tungt på eiendom, og sammenslåi­ngen med R8 styrker vår troverdigh­et her. Grenland skal fortsette å vaere et av våre tyngdepunk­t, sier Fjeld.

– Jeg tror vi kan få en omsetning på naer en milliard i dette selskapet, sier Aasen.

 ?? FOTO: ALEXANDER LEHMANN ?? AIDER: Bjørnar Fjeld og Anders Aasen i Aider.
FOTO: ALEXANDER LEHMANN AIDER: Bjørnar Fjeld og Anders Aasen i Aider.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway