Varden

Viste seg verdt tilliten - igjen

En ny sjanse dukket opp for Filip Rønningen Jørgensen i Ålesund, og unggutten gjorde det samme som tidligere i år. Viste seg verdt tilliten.

- Bjørn Borge bjorn.borge@varden.no

Søndagens oppgjør var første kamp i startellev­eren siden hjemmekamp­en mot nettopp Aalesund 25. juli.

– Smelle litt

– Veldig gøy å spille 90 minutter igjen. Det er jo det jeg ønsker. Samtidig er jeg godt fornøyd med å spille noen minutter, de gangene Jan Frode mener det er riktig, sier Kragerø-gutten nøkternt dagen etter seieren mot tabelljumb­oen.

Søndag var U-landslagss­pilleren tilbake med et godt blikk og gode løsninger, fikk litt juling i noen dueller, men smilte likevel etterpå.

– Slik er fotball. Det kan smelle litt i noen dueller. Såpass får man tåle, sier han som syntes kampen gikk helt greit for egen del.

Mer enn regnet med

– Etter hvert fikk vi ganske god kontroll.

Jørgensen er forberedt på at de neste kampene blir som det har vaert til nå, hvilket vil si en uvisshet om han får starte eller skal sitte beredt på benken. Det stresser ikke.

– Jeg har allerede spilt mer enn jeg regnet med denne sesongen. Selvsagt håper jeg å få starte flere, men Jan Frode bestemmer det. Jeg kan bare jobbe like hardt videre.

 ?? FOTO: SVEIN OVE EKORNESVÅG, NTB/SCANPIX ?? STARTET: Filip Rønningen Jørgensen var god også denne gang han fikk tillit fra start.
FOTO: SVEIN OVE EKORNESVÅG, NTB/SCANPIX STARTET: Filip Rønningen Jørgensen var god også denne gang han fikk tillit fra start.
 ?? FOTO: BJØRN BORGE ?? FORNØYD: Godt fornøyd med 90 minutter, og brukbart fornøyd med egeninnsat­sen, var Rønningen Jørgensen tilbake på jobb i Skien mandag.
FOTO: BJØRN BORGE FORNØYD: Godt fornøyd med 90 minutter, og brukbart fornøyd med egeninnsat­sen, var Rønningen Jørgensen tilbake på jobb i Skien mandag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway