Varden

Minst fornøyd med sveisen

Han debuterte, scoret, assisterte og fortalte om det på direkten i et kamera. Slikt skremmer ikke Kevin EgellJohns­en.

- Bjørn Borge bjorn.borge@varden.no

▶ SKIEN

Dagen derpå var høyrebacke­n tilbake på Skagerak Arena. Med det samme smilet som han klistret på seg kvelden i forveien, etter en debut som inviterte til overskrift­er.

– Det var helt sykt i går. Egentlig overrasket over at jeg fikk såpass bra med søvn, men jeg var nok veldig sliten, sier høyrebacke­n med fotballfor­navnet som fenger hos dem som har vaert ute en fotballkve­ld før.

– Fikk samlet meg

Denne Kevin har litt faerre krøller og egentlig noen faerre offensive forventnin­ger enn andre man kan komme på i farten, men det stoppet ikke Odds ferskeste eliteserie­starter.

– Det var veldig gøy å få sjansen. De første ti minuttene ble jeg nok litt overrasket over tempoet, men så fikk jeg samlet meg. Da vi fikk kontroll over kampen, var det egentlig bare gøy, oppsummere­r han som måtte på med headset og stirre inn i et kamera på direkten etter kampen.

Diskutabel sveis

Kevin Egell-Johnsen, ikke kjent som spesielt beskjeden når det gjelder å vaere utadvendt i Oddmiljøet, tok den på strak vrist.

– Men sveisen var nok ikke helt på plass. Litt preget av hårbåndet, mener han, og tilføyer:

– Det var helt greit å svare på noen spørsmål. Er ikke spesielt skummelt med et kamera.

Styrket sjansen

Trener Jan Frode Nornes skrev under på at den nye backen hadde levert til bestått, og vel

så det, i Ruuds fravaer.

– Kjempegøy for Kevin. Han viste at han har hatt en fin utvikling, mener treneren, som bekrefter at søndagens høyreback styrket sjansen for at det også kan dukke opp flere muligheter.

– Er greit

Det håper også Egell-Johnsen, men han er forberedt på at det blir retur til benken i neste kamp. Da er Ruud klar etter sin karantene.

– Det blir det nok, og det er greit. Jeg må bare gjøre det så bra jeg kan når jeg får sjanser, og så byr kanskje muligheten seg igjen en annen gang når Espen eventuelt ikke kan spille.

 ??  ?? SMIL: Kevin Egell-Johnsen returnerte til Skagerak Arena med det samme smilet han hadde etter kampslutt i debutkampe­n
SMIL: Kevin Egell-Johnsen returnerte til Skagerak Arena med det samme smilet han hadde etter kampslutt i debutkampe­n
 ?? FOTO: BJØRN BORGE ?? fra start søndag.
FOTO: BJØRN BORGE fra start søndag.
 ?? FOTO: SVEIN OVE EKORNESVÅG NTB SCANPIX ?? PANGDEBUT: John Kitolano (tv) og Mushaga Bakenga gratulerer Kevin Egell-Johnsen med målet. Unggutten fikk en pangdebut fra start på høyrebacke­n.
FOTO: SVEIN OVE EKORNESVÅG NTB SCANPIX PANGDEBUT: John Kitolano (tv) og Mushaga Bakenga gratulerer Kevin Egell-Johnsen med målet. Unggutten fikk en pangdebut fra start på høyrebacke­n.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway