Varden

Noen snakkiser

-

1. En ny Ruud

Kevin Egell-Johnsen har ventet tålmodig på sjansen. Da den kom, grep unggutten muligheten med begge hendene og begge beina. Høyrebacke­n var på rett sted da backkolleg­a John Kitolano serverte innlegget, og en hard bredside senere var Odds ledelse doblet. – Helt greit, sa Odd-backen mellom slurping av styrkedrik­k direkte på Eurosport, der han bekreftet at når man erstatter Espen Ruud, gjør man som Espen Ruud. – Målpoeng, forklarer debutanten.

2. Fryktelig eller vanvittig? Aalesund-keeper Andreas Lie, med litt fortid i Odd, fikk en hovedrolle han ikke ønsket seg i søndagens kamp. Frisparket fra Odin Bjørtuft var tilsynelat­ende grei skuring for en som har lov til å bruke hendene. – Helt, helt, helt fryktelig keeperspil­l, mente Eurosport-ekspert Joacim Jonsson, men en annen med rolle som ekspert på TV, Bernt Hulsker, var ikke like bombastisk. – Det blir en vanvittig skru å den ballen.

3. Husket 4-1 i Haugesund Jan Frode Nornes ble spurt om hvordan det var å betrakte sitt lag med full kontroll utover i kampen i Ålesund, men svaret handlet ikke om lave skuldre eller å kose seg, – Vi ledet 4–1 i Haugesund, lød påminnelse­n Odd-treneren ga i intervjuet med Eurosport. Den nevnte kampen endte som kjent ikke med seier 4-1.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? FULLFØRTE: Nornes coachet til siste spark.
FOTO: NTB SCANPIX FULLFØRTE: Nornes coachet til siste spark.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway