Varden

Tove (41) blir leder for 4.300 medlemmer

- Fredrik.nordahl@varden.no

Fredrik Nordahl

B SKIREN

Tove Holst Skyer fra Skien er valgt til forbundsle­der i Ergoterape­utene.

Ergoterate­utenes landsmøte ble avsluttet denne uka og skienskvin­nen Tove Holst Skyer ble valgt til leder, etter å ha vaert nestleder i forbundet de siste seks årene.

Motivert

Holst Skyer, som jobber i Skien kommune, ser fram til jobben som leder for forbundet med over 4.300 medlemmer. Hun får med seg kollega Tonje Hansen Guldhav, også hun fra Skien kommune, som nestleder i styret som totalt teller 11 personer.

– Etter flere år som nestleder er jeg motivert til å fortsette. Det bli meningsful­lt å vaere med å utvikle og synligjøre kompetanse­n til ergoterape­utene. Det er i hovedtrekk hva vervet mitt går ut på, sier hun.

Forebyggin­g

Tove Holst Skyer (41) er valgt til leder for de tre neste årene.

– Det vi skal vaere tydelig på de neste årene, og det jeg gikk på valg på, er å synliggjør­e baerekraft­ige helse- og velferdstj­enester. Ergoterapi handler om å gjøre det mulig for aktivitet og deltakelse for alle. Om man opplever sykdom eller skade, og da får en utfordring i å mestre hverdagsop­pgaver, er det igjen vår oppgave å bidra til at man fortsatt kan klare seg selv. Jeg mener vi i et større perspektiv ikke bare kan gi pleie og omsorg. Vi må også tenke forebyggin­g og ressursutl­øsing, sier den nyvalgte lederen.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? NY LEDER: Tove Holst Skyer fra Skien er ny forbundsle­der i Eroterapeu­tene.
FOTO: PRIVAT NY LEDER: Tove Holst Skyer fra Skien er ny forbundsle­der i Eroterapeu­tene.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway