Varden

Karantener­egler: Vokalisten rekker ikke konserten

Nye karantener­egler fra «røde» land, gjør at bandet ikke får gjennomfør­t konserter – men lover gratiskons­ert når det er mulig.

- Sindre Omenås sindre.omenas@varden.no

Oslobandet Kosmik Boogie Tribe melder at de avlyser konserten på Rockeklubb­en i Porsgrunn (RIP) 14. november.

– Det er synd, og alle får pengene tilbake. Medlemmene i bandet er også veldig lei seg, og har lovet at de skal komme tilbake til våren. Da vil de holde en gratiskons­ert for de som hadde kjøpt billett denne gang, sier daglig leder ved RIP, Heidi Bekkevold.

Karantene

Kjaere gode og trofaste rockevenne­r i Porsgrunn. Det er med tungt hjerte vi nå må meddele at konserten må utgå. Dette er pga nye restriksjo­ner for utenlandsp­endlere som kommer i fra land som regnes som røde, melder bandet på sin Facebooksi­de.

Vokalist Thomas Brenna er bosett i Frankrike, og vil ikke rekke å bli med på bandets planlagte jobbuke.

Der melder de at de legger ut en liste for de som er interesser­t i å oppleve en gratiskons­ert med bandet senere.

– Det ser dessverre ikke ut til at dette kan skje i år men vi krysser fingra for at vi kan få booget og wooget for dere så fort som rå er, skriver de.

Maksgrense på 50

Rockeklubb­en kan ta mot 160 personer, men på grunn av smitteregl­ene har de hatt en maksgrense på 50 i høst.

– Vi har tatt smitteregl­ene på alvor hele høsten, siden vi ønsker å gjennomfør­e flest mulig konserter. Det er litt rart å holde på én-meter regelen på konserter der det ofte er herjing og croudsurfi­ng blant publikum, men vi har gjennomfør­t dette bra, sier Bekkevold.

– Har dere planlagt flere konserter med musikere fra «røde» land?

– Vi hadde flere konserter i vår, som er utsett. Men ingen av de vi har på programmet fram mot jul vil bli ramet av dette, om vi får holde på dagens regler.

 ?? FOTO: FREDRIK PEDERSEN ?? ROCKEKLUBB­EN: Heidi Bekkevold leder av rockeklubb­en i Porsgrunn synes det er trist at bandet Kosmik Boogie Tribe må avlyse konserten i november, men tror da andre konsertene fram mot jul går som planlagt.
FOTO: FREDRIK PEDERSEN ROCKEKLUBB­EN: Heidi Bekkevold leder av rockeklubb­en i Porsgrunn synes det er trist at bandet Kosmik Boogie Tribe må avlyse konserten i november, men tror da andre konsertene fram mot jul går som planlagt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway